معاون طرح و برنامه وزارت صمت: فعالسازی ۲ هزار واحد خالی در دستور کار است معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت در جمع تولیدکنندگان لوازم خانگی دراتاق بازرگانی تهران از ترغیب سرمایهگذاران جدید برای احیای واحدهای راکد، تعطیل و با ظرفیت پایین خبر داد و گفت: امسال فعالسازی ظرفیت خالی ۲ هزار […]
معاون طرح و برنامه وزارت صمت:
فعالسازی ۲ هزار واحد خالی در دستور کار است
معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت در جمع تولیدکنندگان لوازم خانگی دراتاق بازرگانی تهران از ترغیب سرمایهگذاران جدید برای احیای واحدهای راکد، تعطیل و با ظرفیت پایین خبر داد و گفت: امسال فعالسازی ظرفیت خالی ۲ هزار واحد را هدفگذاری کردیم تا آنها را احیا کنیم.
به گزارش مناقصهمزایده، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعید زرندی: به جای اینکه سرمایهگذار جدید از ابتدا بخواهد یک واحد صنعتی را ایجاد کند، واحدهای نیمه تمام یا تعطیل را فعال نماید، لذا در امسال رویکرد ما واحدها ایجادی نیستند.
معاون طرح و برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تعمیق ساخت داخل از موضوعات بسیار مهم برای اقتصاد کشور است و از برنامههای وزارتخانه در سال رونق تولید، شناسایی کالاهای وارداتی قابل ساخت در داخل کشور که قابلیت صادرات دارند، است.
زرندی تأکید کرد: اجرای برنامههای ارتقا کیفیت محصولات تولیدی لوازم خانگی و اجرای پروژه ساماندهی و تکمیل محصولات لوازم خانگی از برنامههای وزارتخانه برای این صنعت است.
وی تصریح کرد: صنعت نساجی و پوشاک و لوازم خانگی، از صنایعی است که برای وزارتخانه از اهمیت بالایی قرار دارد و برای این ۲ صنعت برنامههای ویژهای را در نظر داریم.
معاون طرح و برنامه وزیر صمت همچنین گفت: معتقدیم کسانی که دریک صنعت فعال بودهاند برای سرمایهگذاری، بسیار توانمندتر و موفقتر از سرمایهگذارهای جدید هستند، لذا تولید کنندگان این صنعت میتوانند با ایجاد کنسرسیوم، تولید برخی از قطعات مهم و استراتژیک لوازم خانگی که هم اکنون برای واردات آن دچار مشکل هستیم را انجام دهند.
وی نقش تشکلها و انجمنها برای هماهنگی و هم افزایی بین تولید کنندگان را بسیار مهم و اثر بخش توصیف کرد و افزود: در همه تصمیم گیریها و سیاستگذاریهای وزارتخانه از هم فکری و هم اندیشی با بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.
زرندی ادامه داد: تغییرات نرخ ارز، سختیهای زیادی را برای بخش تولید ایجاد کرد، اما در کنار آن، فرصتی برای برای برخی از صنایع هم ایجاد شده است که باید بتوانیم از آن استفاده نماییم.
وی در پایان تصریح کرد: واردات برخی از قطعات و محصولات دیگر مقرون به صرفه نیست و به همین دلیل مشکل بازار و عرضه برای برخی از صنایع برطرف شده است که باید با تولید با کیفیت از این فرصت بهره برد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.