۱۸۸۳،تولیدکنندگان بزرگ روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون چک برگشتی دارند

   دبیر انجمن لوله‌و اتصالات پی وی سی گفت: ظرف ۳ سال گذشته بازار پی‌وی‌سی دچار خلسه صنعتی شده است، دولت فکری به حال صنعت نمی‎کند. به گزارش نسیم، فرزانه خرمیان‌ بیان ‌داشت: دولت، نظام مالیاتی اروپایی و به گفته خودش، نظام مالیاتی فرانسه را در کشور پیاده می‌کند اما در آن کشور‌ها چک برگشتی […]

 

 دبیر انجمن لوله‌و اتصالات پی وی سی گفت: ظرف ۳ سال گذشته بازار پی‌وی‌سی دچار خلسه صنعتی شده است، دولت فکری به حال صنعت نمیکند.

به گزارش نسیم، فرزانه خرمیان‌ بیان ‌داشت: دولت، نظام مالیاتی اروپایی و به گفته خودش، نظام مالیاتی فرانسه را در کشور پیاده می‌کند اما در آن کشور‌ها چک برگشتی معنایی ندارد در حالی که در ایران حتی شغلی به نام «شرخر» ایجاد شده تا بتوانند با راهکارهایی چک را وصول کند.

وی تصریح ‌کرد: گاهی اوقات برخی از تولیدکنندگان بزرگ ما روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون چک برگشتی دارند دولت برای این تولیدکنندگان چه کرده است، واقعیت این است که تولید در حال حاضر تنها به یک حرف و شعار تبدیل شده است.

خرمیان ادامه ‌داد: یکی از مشکلات دیگری که در اقتصاد ایران و پیش‌بینی بازار آن وجود دارد این است که داده‌های قابل اعتماد و درست را از هیچ کجا نمی‌توان دریافت کرد.

دبیر انجمن لوله‌های pvc گفت: مهم‌ترین مرکز داده‌ای که در صنعت وجود دارد وزارت صنعت است که برای فعالان اقتصادی داده‌هایش زیر علامت سؤال است.

خرمیان اظهار داشت: چنان‌چه بخواهیم مقایسه‌ای در رابطه با بازار لوله در سال‌های گذشته داشته باشیم باید بگوییم که این صنعت در طی سال‌های ۹۲، ۹۳، ۹۴ و۹۵ با یک رکود فزاینده و خلسه صنعتی مواجه بوده است.

وی تأکید‌کرد: به راحتی بیان می‌شود که بازار مسکن با رکودی فراوان دست ‌و پنجه نرم می‌کند، در صورتی که این رکود مشکلی بسیار عظیم است زیرا نزدیک به ۱۸۰ تا ۲۰۰ صنعت وابسته به ساختمان و رونق آن هستند و همین رکود ساختمان همه این صنایع را از پای درآورده است.

وی اضافه‌کرد: ریشه بسیاری از مشکلات را در خود دولت است، چنان‌چه دولت پای خود را از اقتصاد بیرون بکشد، بدون شک بسیاری از مسایل حل خواهد شد، البته نه این‌که تنها یک گوشه را ر‌ها کند، زیرا در این صورت آشفته بازاری ایجاد خواهد شد که هم اکنون نیز شاهدش هستیم.

 

خرمیان گفت: برخی از کارخانه‌ها زمانی ۳ شیفته کار کرده و از ۳ فروردین تا پایان سال کار خود را با تولید بالا ادامه می‌دادند اما ظرف چند سال گذشته این کارخانه‌ها تنها با یک خط تولید خود مشغول به‌کار هستند و ظرفیت تولید خود را تا ۵۰ درصد کاهش داده‌اند.