سیستانوبلوچستان رنگین کمان معادن گروه زمین و معدن – سیستانوبلوچستان از منظر ساختار زمینشناسی خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است بهطوری که تنوع کانیهای معدنی شناسایی شده در آن نشاندهنده استعداد بالقوه در این بخش است. از جمله ظرفیتها و ذخایر معدنی کشف شده در این بخش از کشور به تفکیک مواد معدنی و […]
سیستانوبلوچستان رنگین کمان معادن
گروه زمین و معدن – سیستانوبلوچستان از منظر ساختار زمینشناسی خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است بهطوری که تنوع کانیهای معدنی شناسایی شده در آن نشاندهنده استعداد بالقوه در این بخش است. از جمله ظرفیتها و ذخایر معدنی کشف شده در این بخش از کشور به تفکیک مواد معدنی و براساس گواهیهای کشفشده شامل مس، آنتیموان، تیتانیوم، سنگآهن و آهنپلاسری، سرب، روی، طلا، منگنز، کرومیت، قلع، تنگستن و کانسارهای غیرفلزی نظیر تالک، منیزیت، گلسفید، فلدسپات، کائولن، سیلیس و سنگهای ساختمانی بهویژه گرانیت بستری مناسب برای سرمایهگذاری بخشخصوصی ایجاد کرده است. این در حالی است که با تدوین برنامههای اکتشافی و بهرهبرداری صحیح از ظرفیتهای معدنی استان و توجه به سرمایهگذاری خصوصی با نظارت و هماهنگی بخشدولتی میتوان شرایط توسعه و پیشرفت را فراهم کرد.
احمدعلی موهبتی، استاندار سیستانوبلوچستان در شورای معادن سیستانوبلوچستان گفت: این استان با داشتن انواع معادن بکر فلزی و غیرفلزی رنگین کمان معدن کشور محسوب میشود.
موهبتی اظهار داشت: معدن در این استان دارای مزیت ویژهای است که باید به تکاپو و حرکت در بیاید.
وی ادامه داد: نگاه به سرمایهگذاری درونگرا و بیرونگرا باعث رونق این حوزه در سیستانوبلوچستان خواهد شد.
استاندار سیستان وبلوچستان تصریح کرد: حوزه فرآوری معدنی بهویژه در موارد معدنی که از ظرفیت خوبی در این استان برخوردار است باعث جذب سرمایهگذار و رونق بخش تولید خواهد شد.
وی بیان کرد: برنامههای بسیاری در حوزه معدن وجود دارد و در سالجاری کارهای خوبی در این حوزه انجام خواهد شد.
موهبتی همچنین به برخورد قاطع با افرادی که در هر حوزه بهویژه معدن کمکاری میکنند، تأکید کرد و افزود: برخورد قاطع و بدون اغماض اساس پیشرفت و رونق در یک جامعه است.
ذخیره یک میلیارد و ۱۰۰میلیون تنی معادن سیستانوبلوچستان
همچنین نادر میرشکار، رییس سازمان صنعت،معدنوتجارت سیستانوبلوچستان گفت: ذخیره شناساییشده مواد معدنی استان بیش از یکمیلیارد و ۱۰۰میلیون تن است.
نادر میرشکار ادامه داد: ۶۸۳ تن از مواد معدنی دارای پروانه بهرهبرداری و مابقی فعلاً به صورت ظرفیت خالی است.
وی بیان کرد: ۶۲ درصد از موادمعدنی در حوزه مصالح ساختمانی، ۱۱ درصد سنگتزئینی، ۹درصد مواد غیرفلزی، ۱۸ درصد مواد فلزی است.
رییس سازمان صمت سیستانوبلوچستان تصریح کرد: هفتهزار و ۷۰۳ نفر در بخش معدن سیستانوبلوچستان مشغول بهکار هستند.
وی ادامه داد: ۲۶۶ معدن فعال در سطح سیستانوبلوچستان وجود دارد و ۹ معدن نیز در حال تجهیز و آمادهسازی است.
گفتنی است؛ با هدف تسهیل در تصمیمگیریهای کلان در حوزه معدن، برخی از تصمیمات شورایعالی معادن کشور به استانها تفویض شده و استاندار سیستانوبلوچستان به عنوان رییس این شورا و رییس سازمان صنعت،معدنوتجارت سیستانوبلوچستان دبیر شورا میباشد.
گفتنی است که در جلسه شورای معادن وضعیت هفت معدن راکد مشخص و تصمیمگیری لازم در زمینه ابطال پروانه بهرهبرداری و واگذاری این معادن به سرمایهگذاران جدید از طریق مزایده مورد بررسی و رأیگیری قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.