رییس صنعت،معدنوتجارت اصفهان مجریان معادن سبز تا ۲۰ درصد از حقوق دولتی معاف میشوند رییس سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان گفت: مجریان طرح معادن سبز در این استان تا ۲۰ درصد از پرداخت حقوق دولتی معاف میشوند. اسرافیل احمدیه در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: در صورتی که بهرهبرداران این معادن، طرح مورد قبول محیطزیست را ارائه […]
رییس صنعت،معدنوتجارت اصفهان
مجریان معادن سبز تا ۲۰ درصد از حقوق دولتی معاف میشوند
رییس سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان گفت: مجریان طرح معادن سبز در این استان تا ۲۰ درصد از پرداخت حقوق دولتی معاف میشوند.
اسرافیل احمدیه در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: در صورتی که بهرهبرداران این معادن، طرح مورد قبول محیطزیست را ارائه و آن را پس از تصویب در شورای معادن استان، اجرا کنند تا سقف درصد یادشده از پرداخت حقوق دولتی معاف میشوند.
وی با اشاره به اینکه بهرهبرداران معادن باید نگاه زیستمحیطی داشته باشند، تصریح کرد: معدن و محیطزیست هیچکدام نباید بازدارنده یکدیگر باشند و باید از مواهب طبیعی بهترین استفاده را ببرند.
رییس سازمان صنعت،معدنوتجارت استان اصفهان با بیان این که حفظ محیطزیست یکی از مسایل مهم و وظیفه اصلی همه محسوب میشود، گفت: توسعه معادن علاوه بر آثار اقتصادی مثبت، در صورت جدی نگرفتن مدیریت سبز، میتواند مشکلات محیطزیستی را تشدید کند.
وی اضافه کرد: توجه به معادن سبز در راستای سیاستهای دولت برای کاهش آلایندگیهای زیستمحیطی، با هماهنگی ادارهکل منابع طبیعی استان آغاز شده است.
احمدیه با بیان اینکه معدنداران انسانهای زحمتکش و سختکوشی هستند، افزود: معدنداران استان اصفهان سالانه ۲۴۰ میلیارد ریال بهعنوان حقوق دولتی به حساب خزانه واریز میکنند.
به گفته وی براساس قانون باید ۱۵درصد این مبلغ به استان برگردانده شود و در احداث جاده و زیرساختهای محلی که معدن در آن واقع شده هزینه شود اما تاکنون مبلغ جزیی به استان برگردانده شده است.
رییس سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان با اشاره به اینکه پرداخت این مبلغ حق مردم استان است، بیان کرد: سال ۹۶ حدود سه میلیارد ریال و سال گذشته هم هفت میلیارد ریال به این استان برگشت داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: استان اصفهان با ظرفیت برداشت سالیانه ۴۰ میلیون تن از نظر تعداد معادن رتبه اول کشور را دارد و از نظر استخراج در جایگاه چهارم کشور قرار دارد.
اصفهان به عنوان یکی از استانهای با ظرفیتهای بالای معدنی در کشور، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد که نزدیک به ۴۰۰ واحد از آن سنگهای تزئینی هستند.
حدود ۳۰ درصد سنگهای تزئینی این استان به صورت خام و فرآوری نشده به سایر کشورها صادر میشود.
سنگهای تزئینی، طلا، شن و ماسه، سنگآهک، سنگآهن، مس، سرب و روی از مهمترین محصولات و تولیدات معادن این استان محسوب میشود و این استان از نظر تعداد معادن فعال در صدر استانها اما از نظر دولت در رده چهارم کشور جای گرفته است.
استان اصفهان قطب تولید سنگ ساختمان کشور است و حدود دو هزار واحد سنگبری دارد که از این تعداد حدود یکهزار و ۳۰ واحد صنعتی، ۷۰۰ واحد صنفی و بقیه واحدهای بدون مجوز است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.