هدفگذاری برای شتاب در ساخت پتروشیمی دماوند همزمان با آغاز شمارش معکوس برای راهاندازی طرحهای جدید توسعهای صنعت پتروشیمی در فاز دوم منطقه اقتصادی انرژی پارس، طرح پتروشیمی دماوند به منظور ارائه خدمات و سرویسهای جانبی در حال تکمیل است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی صنایعپتروشیمی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل پتروشیمی دماوند درباره […]
هدفگذاری برای شتاب در ساخت پتروشیمی دماوند
همزمان با آغاز شمارش معکوس برای راهاندازی طرحهای جدید توسعهای صنعت پتروشیمی در فاز دوم منطقه اقتصادی انرژی پارس، طرح پتروشیمی دماوند به منظور ارائه خدمات و سرویسهای جانبی در حال تکمیل است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی صنایعپتروشیمی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل پتروشیمی دماوند درباره پیشرفت تکمیل فاز نخست این طرح، اظهار کرد: تا پایان امسال یا سه ماه نخست سال آینده فاز نخست پتروشیمی دماوند عملیاتی میشود.
وی افزود: این طرح به منظور تأمین برق، بخار، اکسیژن و انواع آبهای صنعتی برای ۲۴ طرح فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی پارس عسلویه در سه فاز طراحی شده است. هماکنون ۶۴۸ مگاوات ظرفیت نصبشده داریم که ۲۳۰ مگاوات آن استفاده میشود.
مدیرعامل پتروشیمی دماوند با اشاره به اینکه ظرفیت نصبشده واحد بخار در فازیک، ۷۸۰ تن است که ۲۵۰ تن آن در پتروشیمیهای مرجان، مروارید، کاویان، انتخاب و تختجمشید مصرف میشود، تصریح کرد: ایستگاه گاز با ظرفیت یکمیلیون نرمال مترمکعب در ساعت فعال است که حدود ۴۰۰ هزار نرمال مترمکعب گاز نیاز پتروشیمیهای کاویان، مرجان و نیروگاه دماوند را تأمین میکند.
سمیعی با بیان اینکه خطوط گاز، برق و بخار آماده است و رینگ آتشنشانی به طول ۲۴ کیلومتر در غرب فازیک کشیده شده است، ادامه داد: از فازیک این طرح دو واحد آبهای صنعتی و بخش اکسیژن و هوای ابزار دقیق و نیتروژن باقی مانده است که واحد آب با ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب در روز تا شهریورماه امسال عملیاتی میشود و تأمینکننده آب دریا، آب RO1 و آب DM برای تولید بخار خواهد بود.
وی درباره واحد باقیمانده فاز نخست پتروشیمی دماوند گفت: واحد ASU تأمینکننده اکسیژن و نیتروژن در واحدهای متانول است که هماکنون ۶۵ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم یک واحد ۷۲ هزار نرمال مترمکعب تا پایان امسال و واحد دیگر سه ماه نخست سال آینده عملیاتی شود؛ واحد نخست تأمینکننده اکسیژن پتروشیمی کیمیایپارس خاورمیانه است و واحد دوم برای پتروشیمی سبلان خواهد بود. البته در یک توافق سهجانبه امکان استفاده از منبع مازاد اکسیژن پتروشیمی بوشهر در کیمیایپارس خاورمیانه فراهم خواهد بود.
مدیرعامل پتروشیمی دماوند تصریح کرد: طرح پتروشیمی دماوند یک پروژه بزرگ است که سرمایهگذاری بسیار زیادی را میطلبد و هماکنون تجهیزات مورد نیاز تهیه شده و ساخت فاز یک طرح ۷۲ درصد پیشرفت داشته است، همچنین این شرکت در حال مذاکره برای تأمین بخشی از اکسیژن مورد نیاز و تأمین فاینانس برای دو واحد هوای دیگر برای طرحهای آینده است.
سمیعی اظهار کرد: با توجه به اهمیت سیستمهای تصفیه پساب، این شرکت پس از بررسی و انتخاب فناوری مناسب و روز دنیا، مناقصه مهندسی سیستم (MBR) برگزار و پیمانکار انتخاب شد و فعالیتهای اجرایی پساب آغاز شده است. همه خطوط و پاپینگ در همه طرحهای فاز۲ از یک سال پیش آغاز شده و در حال تکمیل است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.