توپ مهار خاموشیها به زمین مصرفکنندگان افتاد وزیر نیرو درباره اینکه آیا امسال با خاموشیهای برنامهریزی شده مواجه خواهیم شد یا خیر؟ اظهار کرد: این سؤالی است که باید از هموطنان و مصرفکنندگان پرسید. به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی در پاسخ […]
توپ مهار خاموشیها به زمین مصرفکنندگان افتاد
وزیر نیرو درباره اینکه آیا امسال با خاموشیهای برنامهریزی شده مواجه خواهیم شد یا خیر؟ اظهار کرد: این سؤالی است که باید از هموطنان و مصرفکنندگان پرسید.
به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا امسال خاموشیهای برنامهریزی شده خواهیم داشت یا خیر؟ اظهار کرد: این سؤالی است که من باید از هموطنان عزیز مصرفکننده بپرسم که آیا قرار است کماکان مصرف صحیح داشته باشیم و چنانچه پاسخ مثبت بشنوم، میتوانم اعلام کنم هیچ نوع خاموشی نخواهیم داشت.
وی با اشاره به بارندگیهای اخیر در نقاط مختلف کشور تأکید کرد: بارشهای اخیر بخشی از کمبودهای سال گذشته که ناشی از کمبارشی بود را برطرف کرده است اما با توجه به شروع زودرس فصل گرما، هموطنان هم در بخشخانگی و هم در بخشهای عمومی اداری باید توجه داشته باشند دمای آسایش را از حدی که موجب آسایش است پایینتر نیاورند.
وزیر نیرو درباره ظرفیت تولید برق در ایران اظهار کرد: ظرفیت تولید روال خود را طی میکند. پیشبینی شده بود که امسال نسبت به سال گذشته حدود ۵۲۰۰ مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شود که میزان قابلتوجهی از آن محقق خواهد شد.
اردکانیان در ادامه با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۶۰ سد ملی و حدود ۵۰ سد استانی ساخته شده و به بهرهبرداری رسیده است، اظهار کرد: تا پایان دولت دوازدهم نیز به این تعداد اضافه خواهد شد. وزارت نیرو براساس برنامه توسعه کشور و پتانسیل منابع آبی طرحهایی را نهایی و مطالعه کرده است که در مرحله اجرا قرار دارد.
وی ادامه داد: در صدد هستیم در آینده نزدیک با توجه به آخرین برآوردها و احتمالاتی که در بحثهای تغییر اقلیم داده میشود، به درک و دریافت دقیقتری از شرایط آبی کشور برسیم تا اگر تغییراتی لازم است اعمال شود.
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه مخازن و سدهای دستساز بشر برای اهداف اصلی و فرعی مختلفی ساخته میشود، اظهار کرد: از حدود ۴۷ هزار سد بزرگ دنیا رقم قابلملاحظهای از سدها هستند که هدف اصلی آنها کنترل سیلاب، تولید انرژی، تأمین آب شرب و… است. البته این به این معنی نیست که سدها تکمنظوره هستند.
اردکانیان ادامه داد: چنانچه به این نقطه برسیم که اگر شرایط بارشها از شرایط معتدل تبعیت نخواهد کرد و رادیکالیزم آبوهوایی خواهیم داشت و ممکن است چند سال خشک داشته باشیم و بعد با ترسالی مواجه شویم، باید سدهایی با کنترل سیلاب داشته باشیم و مخازنی داشته باشیم که هر گاه که این بارشها صورت میگیرد، امکان نگهداشت را داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.