تمام پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌‌ها آلاینده هستند

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی تمام پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌‌ها آلاینده هستند مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: تمام پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها از نظر سازمان محیط‌زیست ذاتاً آلاینده هستند مگر اینکه خلافش ثابت شود. به گزارش مهر، حمید قاسمی در جمع نمایندگان رسانه‌های آذربایجان‌شرقی توضیح داد: فرایند زیست‌محیطی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌‌ها این گونه است که در ابتدا مستندات درباره […]

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی

تمام پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌‌ها آلاینده هستند

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: تمام پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها از نظر سازمان محیط‌زیست ذاتاً آلاینده هستند مگر اینکه خلافش ثابت شود.

به گزارش مهر، حمید قاسمی در جمع نمایندگان رسانه‌های آذربایجان‌شرقی توضیح داد: فرایند زیست‌محیطی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌‌ها این گونه است که در ابتدا مستندات درباره میزان آلایندگی این واحد‌ها به سازمان محیط‌زیست کشوری ارسال می‌شود و پس از بررسی‌های لازم، به امور مالیاتی ابلاغ می‌شود که پیگیر پرداخت عوارض واحدهای پالایشگاهی یا پتروشیمی‌‌ها به شهرداری‌ها باشند.

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی درباره آلایندگی واحد تولید قیر پالایشگاه نفت تبریز تصریح کرد: بحث تولید قیر در پالایشگاه تبریز موضوع جدیدی نیست و از سال‌ها قبل انجام می‌شود. در واقع در سال ۱۳۵۶ همراه با صدور مجوز فعالیت پالایشگاه، مجوز فعالیت واحدهای کوچک دیگر نظیر تولید قیر هم صادر شده است.

وی اعلام کرد: مجوزی که اخیراً برای تولید قیر در پالایشگاه نفت تبریز صادر شده صرفاً برای برندسازی آن بوده است وگرنه موضوعی نیست که باعث افزایش میزان آلایندگی پالایشگاه باشد.

قاسمی با اشاره به وضعیت فعلی اقتصاد کشور عنوان کرد: افزایش میزان تولید قیر در پالایشگاه علاوه بر اینکه از استفاده از مازوت در پتروشیمی جلوگیری می‌کند، از لحاظ اقتصادی نیز قابل‌توجه است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خبر داد: ۹۰ درصد بیمارستان‌های دولتی و خصوصی در استان مجهز به دستگاه امحای زباله هستند اما نگران‌کننده‌تر از بیمارستان‌ها، مطب‌های پزشکی هستند.

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی افزود: ما به دنبال محیط‌زیست سالم هستیم و تا حدودی در مدیریت پسماند عملکرد قابل‌قبولی داشتیم.

وی همچنین درباره آلاینده بودن کارخانه کاوه سودا بیان کرد: یک گروه متخصص و دانشگاهی درحال بررسی این موضوع هستند و نتایج پس از بررسی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

قاسمی همچنین خطاب به رسانه‌ها اعلام کرد: رسانه‌ها نباید با به‌کارگیری برخی مفاهم عامه همچون «آلودگی» و بدون بررسی‌های کارشناسانه، نظرات قطعی درمورد پدیده‌های مختلف زیست‌محیطی ارائه کنند چراکه می‌تواند باعث تشویش اذهان عمومی و نگرانی‌های بیجا شود.