معاون وزیر نفت عرصه برای حضور شرکتهای دانشبنیان باز است مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از طرح تقاضای صنعتی این شرکت با هدف جذب ایده شرکتهای توانمند ایرانی خبر داد و گفت: با این روش، عرصه برای حضور شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها بهمنظور معرفی محصولات و ایدههاشان باز است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از […]
معاون وزیر نفت
عرصه برای حضور شرکتهای دانشبنیان باز است
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از طرح تقاضای صنعتی این شرکت با هدف جذب ایده شرکتهای توانمند ایرانی خبر داد و گفت: با این روش، عرصه برای حضور شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها بهمنظور معرفی محصولات و ایدههاشان باز است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی با بیان اینکه برای تبدیل اندوختهها و مشاهدات کارکنان بخشهای مختلف صنعت گاز از سیل اخیر به دانش و رویههای جدید، به یک کار عملی و روششناسی مبتنی بر اصول نوآوری و فناوری نیاز داریم، گفت: در این باره شرکت ملی گاز ایران با دعوت از شرکتهای دانشبنیان، استارتآپها و کارکنانی که از نزدیک درگیر مدیریت سیل اخیر بودهاند، سعی بر آن دارد تا از توانمندیهای برونسازمانی کمک گرفته و آنها را با تجربههای و تخصصی که در داخل سازمان است، تجمیع کند.
به گفته وی، این رویداد یک ارائه وارونه از طرح مسأله و راهحل برای آن و همچنین، یک سرمایهگذاری مبتنی بر تقاضای نوآوری و فناوری است؛ به عبارت دیگر این یک رویداد مسألهمحور با هدف حل مسائل فنی شرکت ملی گاز ایران است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: بر خلاف رویدادهای مبتنی بر عرضه نوآوری که در آن، استارتآپها یا شرکتهای دانشبنیان اقدام به ارائه فناوری و الگوی کسبوکار خود در برابر متقاضیان و سرمایهگذاران میکنند، در Reverse Pitch (تقاضای صنعتی) شرکت ملی گاز ایران، این متقاضی است که مسائل، چالشها و نیازهای فناورانه خود را معرفی کرده و از مخاطبان میخواهد که پیشنهادهای نوآورانه خود برای حل چالشها (اعم از ایده، طرح، محصول، خدمت، فناوری، مدل کسبوکار و…) را در مهلت مشخص شده برای سازمان ارسال کنند.
تربتی استفاده از ذهنهای خلاق و آشنایی با رویکردهای جدید حل مسأله را از دیگر محسنات این رویداد پژوهشی عنوان و تصریح کرد: با این رویداد، ما سعی در ارتقا و افزایش آگاهی سازمان خود نیز داریم و در تلاش هستیم بخشهای مختلف شرکت ملی گاز را به استفاده از نوآوریهای بیرون از سازمان ترغیب کنیم.
وی یادآور شد: پس از ارزیابی کارشناسی و اولویتبندی، در صورتی که راهکارهای مناسب و اجرایی برای حل مسائل و مشکلات موجود ارائه شده باشد، امکان پیادهسازی و اجرای ایدههای مطرح شده و انجام آزمونهای میدانی در قالب پروژههای پژوهشی وجود دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.