نیاز به ۵٫۶ میلیارد یورو اعتبار برای توسعه پایدار در پارس جنوبی احمدی اظهار داشت: طرح جامع توسعه پایدار مطالعاتی برای برنامه ۵ساله طراحی شده و نزدیک به ۵٫۶ میلیارد یورو اعتبار برای اجرای پروژههای لازمالاجرا نیاز خواهد داشت. به گزارش ایلنا، علی محمد احمدی، مجری طرح توسعه پایدار پارس جنوبی درباره برنامههای طرح […]
نیاز به ۵٫۶ میلیارد یورو اعتبار برای توسعه پایدار در پارس جنوبی
احمدی اظهار داشت: طرح جامع توسعه پایدار مطالعاتی برای برنامه ۵ساله طراحی شده و نزدیک به ۵٫۶ میلیارد یورو اعتبار برای اجرای پروژههای لازمالاجرا نیاز خواهد داشت.
به گزارش ایلنا، علی محمد احمدی، مجری طرح توسعه پایدار پارس جنوبی درباره برنامههای طرح توسعه پایدار در پارس جنوبی و ماهیت آن گفت: مطالعه و بررسی چگونگی به صفرسانی آلایندگی گازهای فلر پالایشگاهها، پتروشیمیها و سایر صنایع مستقر در منطقه با هدف تولید و مصرف مسؤولانه انرژی پاک که بر تحقق تولید و مصرف مسؤولانه و اقدام برای آب و هوا تأکید دارد از جمله اهدافی است که ما در طرح توسعه پایدار دنبال میکنیم.
وی بازیافت گازهای فلر منطقه و تبدیل آنها به انواع اشکال انرژی قابل انتقال و مصرف محلی انرژی با هدف جلوگیری از هدررفت انرژی تجدیدناپذیر را از دیگر اهداف طرح توسعه پایدار برشمرد و افزود: مطالعه، بررسی و اجرای پروژههای لازم برای جمعآوری پسابهای صنعتی پالایشگاهها و… منطقه و تصفیه آنها تا دستیابی به تأمین آب کشاورزی و صنعتی مورد نیاز توسعه منطقه با هدف کمک به تأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در منطقه و جلوگیری از آلودگی آب دریا و از بین رفتن شرایط زندگی در زیر و روی آب و توسعه فضای سبز منطقه، کاهش انتشار گازهای گلخانهای دیاکسیدکربن از دیگر اهداف این طرح است.
احمدی مطالعه، بررسی و اجرای پروژههای لازم جهت جمعآوری پسماندهای جامد پالایشگاهها و… منطقه و تبدیل آنها به انرژیهای قابل مصرف در محل یا انتقال و یا جمعآوری، فروش و انتقال کنترل شده آنها از منطقه با هدف پاکسازی محیط منطقه را یکی دیگر از اهداف یاد شده برشمرد و توضیح داد: این پروژهها شامل گرد و غبارزدایی از فرایند تولید گوگرد منطقه و جلوگیری از انتقال DSO به عنوان محصول جانبی و آلودهکننده پالایشگاههای گازی و تبدیل آن به مواد باارزش غیرآلاینده نیز میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مطالعه، بررسی و اجرای پروژههایی که به پایداری جامعه شهری منطقه عسلویه و مناطق اطراف آن کمکهای مؤثری را ارایه نمایند، از دیگر برنامههای عملیاتی ما در این طرح است ضمن اینکه مطالعه، بررسی و اجرای پروژههای آموزشی با کیفیت تکمیلی را نیز دنبال میکنیم.
مجری طرح توسعه پایدار پارس جنوبی در ادامه درباره فعالیتهای طرح در سال جاری و آینده نزدیک اظهار داشت: طرح جامع توسعه پایدار مطالعاتی برای برنامه ۵ساله آن طراحی شده است که بر ضروریترین اقدامات برای دستیابی به منطقه پاک در عسلویه متمرکز است و نزدیک به ۵٫۶ میلیارد یورو اعتبار برای اجرای پروژههای لازمالاجرا نیاز خواهد داشت.
وی ادامه داد: اولین برنامه در دست اجرای طرح دستیابی به اولین پالایشگاه پاک گازی کشور در این منطقه یعنی پالایشگاه دوم (فازهای ۲ و ۳) است که در صورت همراهی لازم سایر ذینفعان طی دو سال آینده انجام میشود که در حال حاضر منتظر اعلام کمیسیون مناقصات شرکت ملی نفت ایران برای انتخاب برنده آن هستیم.
احمدی تأکید کرد: این پروژه برای اولین بار در ایران انجام میشود و طرح در پی انتقال تکنولوژی آن جهت اجرای پروژههای آتی از طریق بهکارگیری نیروها و توان داخل است که به همین منظور هر یک از برندگان در قالب کنسرسیومی که ساماندهی شدهاند، اقدام خواهند کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در راستای اجرای اصل پنجاهم قانون اساسی تحقق آرمانهای ۱۷گانه سازمان ملل متحد، تاکنون اقداماتی از جمله تصویب طرح جامع توسعه پایدار پارس جنوبی مشتمل بر کلیه پروژهها و فازهای طرح در هیأت مدیره شرکت ملی نفت انجام شده است، اظهار داشت: تصویب اجرا شدن اولین پروژه فاز یکم طرح جامع «بازیافت و مصرف گاز فلر پالایشگاه دوم (فازهای ۲و۳) با منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران نیز از دیگر اقدامات است.
مجری طرح توسعه پایدار پارس جنوبی تهیه اسناد و مدارک مطالعاتی و فنی و پیگیری فرایند تصویب پروژه اصلاح (Revamping) پالایشگاه دوم و تهیه اسناد و مدارک مطالعاتی و فنی و پیگیری فرایند تصویب اجرای پروژه DSO برای ۵ پالایشگاه گازی را از دیگر اقدامات عنوان کرد.
وی افزود: تهیه اسناد و مدارک مطالعاتی و فنی و پیگیری فرایند پروژه تصفیه پساب پالایشگاه دوم، تهیه اسناد و مدارک مطالعاتی و فنی و پیگیری فرایند پروژه سولفور کوب (شمش گوگردی) پالایشگاه سوم، تهیه اسناد و مدارک مطالعاتی و فنی و پیگیری فرایند تصویب جهت اجرای پروژه بازیافت و مصرف گاز فلر در پالایشگاه هفتم (فازهای ۱۷ و ۱۸)، امضا موافقتنامه با کنسرسیومها و شرکتهای مختلف متقاضی سرمایهگذاری و هماهنگی با دانشگاهها از دیگر اقداماتی است که در راستای این هدف انجام شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.