وزیر بهداشت پرونده الکترونیک سلامت را به سرانجام رساندیم وزیر بهداشت گفت: پرونده الکترونیک سلامت را به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای نظام سلامت به سرانجام رساندهایم که با حضور رئیسجمهور افتتاح میشود و در مرحله بعد نیز پزشکی خانواده و نظام ارجاع را راهاندازی میکنیم. به گزارش فارس، سعید نمکی در حاشیه ادای احترام […]
وزیر بهداشت
پرونده الکترونیک سلامت را به سرانجام رساندیم
وزیر بهداشت گفت: پرونده الکترونیک سلامت را به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای نظام سلامت به سرانجام رساندهایم که با حضور رئیسجمهور افتتاح میشود و در مرحله بعد نیز پزشکی خانواده و نظام ارجاع را راهاندازی میکنیم.
به گزارش فارس، سعید نمکی در حاشیه ادای احترام به مقام شامخ شهدای شهر زاویه از توابع زرندیه، با اشاره به اجرای طرح عاری از پوسیدگی دندان، اظهار داشت: با اقدامات پیشگیرانه، دندانهای یکمیلیون و ۲۰۰ هزار دانشآموز مقطع ششم ابتدایی، عاری از پوسیدگی میشود و در حال راهاندازی ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری هستیم.
وی ضمن تأکید بر تأمین داروهای اساسی مورد نیاز، یادآور شد: مردم حداقل تا پایان سال چیزی به نام کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نخواهند داشت. همچنین ماندگاری تیم پزشکی در مناطق محروم، حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج و کاهش پرداختی از جیب مردم، مورد توجه وزارت بهداشت است.
وزیر بهداشت درخصوص برنامه وزارت بهداشت برای تکمیل پروژههای نیمهتمام حوزه سلامت، گفت: امسال پروژههای نیمهتمام با پیشرفت فیزیکی بیشتر از ۸۵ و ۹۰ درصد را تکمیل میکنیم و به جز مواردی که از قبل مصوب و بودجه آن تأمین شده باشد، پروژه جدیدی نخواهیم داشت.
در سفر یک روزه وزیر بهداشت به استان مرکزی، مرکز جامع خدمات سلامت شهری شهدای شهر پرندک افتتاح شد.
عملیات ساخت این مرکز از سال ۹۵ در زمینی با زیربنای ۸۰۰ متر مربع در دو طبقه آغاز شده و برای ساخت و تجهیز آن یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با مشارکت ۵۰ درصدی خیرین سلامت هزینه شده است.
در مرکز جامع خدمات سلامت شهری شهدای پرندک خدمات پزشکی، مراقبتهای مامایی، دندانپزشکی با یک دستگاه یونیت، مشاوره تغذیه، سلامت روان، بهداشت محیط، آزمایشگاه، داروخانه و تزریقات ارائه میشود.
جمعیت تحت پوشش این مرکز ۷۳۱۶ نفر، جمعیت بیشتر از ۳۰ سال آن، ۳۷۷۶ نفر، جمعیت زنان باردار آن ۷۲ نفر و تعداد بیماران مبتلا به فشارخون و دیابت شناسایی شده این مرکز، ۵۶۶ و ۲۷۹ نفر است.
همچنین در جریان این سفر، عملیات ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهرستان ساوه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.
کاربرد این بیمارستان، آموزشی و درمانی است و در زمینی با ۲۵ هزار متر مربع ساخته میشود.
بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه دارای ردیف بودجه است و تخمین اولیه از منابع مورد نیاز آن حدود ۱۲۵ میلیارد تومان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.