مقابله ایران و چین با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در حوزه IT

جهرمی در دیدار با سفیر چین مقابله ایران و چین با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در حوزه IT وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران و چین در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و سلطه‌گرایی آمریکا در حوزه فناوری اطلاعات در یک جبهه قرار دارند. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت ارتباطات، محمدجواد آذری‌جهرمی در آستانه سفر به […]

جهرمی در دیدار با سفیر چین

مقابله ایران و چین با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در حوزه IT

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران و چین در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و سلطه‌گرایی آمریکا در حوزه فناوری اطلاعات در یک جبهه قرار دارند.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت ارتباطات، محمدجواد آذری‌جهرمی در آستانه سفر به «دالیان» با هدف شرکت در اجلاس تابستانه مجمع جهانی اقتصاد، با سفیر چین در تهران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، وزیر ارتباطات با اشاره به تاریخچه بسیار خوب روابط دو کشور بر ظرفیت توسعه همکاری‌ها به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات تأکید کرد.

آذری‌جهرمی چین را شریک مهمی برای ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال توصیف کرد و با اشاره به تمایل آمریکا به یک‌جانبه‌گرایی در حوزه فناوری در عصر انقلاب چهارم صنعتی گفت: امروز عمده شرکت‌های بزرگ جهان در حوزه‌های سیستم عامل، شبکه و زیرساخت و خدمات و سرویس، آمریکایی هستند. بنابراین با یک سلطه‌گری خدمت‌محور مواجهیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: جمهوری‌اسلامی‌ایران و چین در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و سلطه‌گری آمریکا در حوزه فناوری اطلاعات در یک جبهه قرار دارند و باید همکاری‌های راهبردی خود را افزایش دهند.

آذری‌جهرمی ادامه داد: تحریم‌های ظالمانه آمریکا دشواری‌هایی برای ما ایجاد کرده ولی ما نیز راه مقابله با این تحریم‌ها را به‌خوبی آموخته‌ایم. رؤسای‌جمهور متعددی در آمریکا در طول این ۴۰ سال آمده‌اند و رفته‌اند ولی جمهوری‌اسلامی با اقتدار به حیات خود ادامه داده است.

چانگ هووآ، سفیر چین در تهران نیز ضمن اشاره به سطح مطلوب روابط دو کشور، سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به چین برای شرکت در اجلاس تابستانه مجمع جهانی اقتصاد را بسیار مهم توصیف کرد و گزارشی از هماهنگی‌های انجام شده برای دیدارهای وزیر ارتباطات جمهوری‌اسلامی‌ایران با مقامات چینی در این سفر ارائه کرد.

بازی‌های ویدئویی شرکت آمریکایی سارق هویت کاربران هستند

بررسی‌های مؤسسه امنیتی چک پوینت نشان می‌دهد برخی بازی‌های ویدئویی تولیدی شرکت آمریکایی EAگیمز به علت آسیب‌پذیری در برابر سرقت هویت و سرقت شناسه کاربری مقاوم نیستند.