اشتغال ۱۲هزار نفر در معادن خراسانجنوبی رئیس سازمان صنعت، معدنوتجارت خراسانجنوبی گفت: این استان با بیش از سهمیلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی مواد معدنی و دارا بودن بیش از ۶۰۰ پروانه بهرهبرداری معدنی با سرمایهگذاری بیش از ۱۶ هزار میلیاردریال اشتغال بیش از ۱۲ هزار نفر در این حوزه را به خود اختصاص […]
اشتغال ۱۲هزار نفر در معادن خراسانجنوبی
رئیس سازمان صنعت، معدنوتجارت خراسانجنوبی گفت: این استان با بیش از سهمیلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی مواد معدنی و دارا بودن بیش از ۶۰۰ پروانه بهرهبرداری معدنی با سرمایهگذاری بیش از ۱۶ هزار میلیاردریال اشتغال بیش از ۱۲ هزار نفر در این حوزه را به خود اختصاص داده است.
به گزارش مناقصهمزایده داوود شهرکی اظهار داشت: خراسانجنوبی با توجه به ساختار زمینشناسی از ذخایر غنی معدنی با تنوع قریب به ۵۰ نوع ماده معدنی از مجموع ۶۵ نوع ماده معدنی شناخته شده کشور برخوردار است.
وی گفت: خراسانجنوبی با بیش از سهمیلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی مواد معدنی و دارا بودن بیش از ۶۰۰ پروانه بهرهبرداری معدنی با سرمایهگذاری بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال اشتغال بیش از ۱۲ هزار نفر در این حوزه را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در راستای شناسایی ظرفیتهای تولید در کشور، استان خراسانجنوبی با تولید سالانه بیش از ۲٫۴ میلیون تن کنسانتره زغالسنگ رتبه اول، تولید ۲۱ میلیون مترمربع کاشی و سرامیک رتبه دوم و تولید ۲۴ هزار تن انواع لاستیک خودرو رتبه چهارم در کشور را داراست.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت خراسانجنوبی افزود: تعدادی از مواد معدنی استان از نظر نوع و میزان ذخیره در کشور منحصربهفرد است و با انجام بیش از ۲۰۰ هزار کیلومتر خطی ژئوفیزیک هوایی و وجود نیروی متخصص بومی در رشتههای زمینشناسی، معدن و عضویت بیش از یک هزار نفر از متخصصین معدنی باعث شده تا زمینه و فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایعمعدنی اعم از اکتشاف، استخراج، فرآوری صنایع مرتبط و گردشگری معدن و همچنین استفاده از ظرفیتهای علمی و تخصصی فراهم شود.
شهرکی بیان کرد: ظرفیتهای شاخص معدنی استان خراسانجنوبی شامل انواع خاکهای صنعتی، بنتونیت و کائولن، زغالسنگ از دو نوع حرارتی و کک شو، کانسنگ مس، انواع سنگهای تزئینی و نما اعم از سخت و نرم شامل گرانیتها، مرمریت، تراورتن و مرمر، خاک و سنگ نسوز فلورین سیلیس، منیزیت، آهن، پتاس و کانسنگ طلاست.
وی بیان کرد: مجموعه ذخایر معدنی غنی استان و قابلیتهای صنعتی مبتنی بر توانمندیهای معدنی استان در کنار نیروی انسانی تحصیل کرده و توانمند و همسایگی با کشور افغانستان نه تنها باعث توسعه و رونق استان شده بلکه سهم صادراتی بیشتر و ارزشافزوده بالاتری را نیز برای استان و کشور به ارمغان آورده و جایگاه استان را در توسعه اقتصادی ارتقا داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.