تابوی حضور کارکنان زن در فعالیت‌های صنعت نفت شکسته شود

تابوی حضور کارکنان زن در فعالیت‌های صنعت نفت شکسته شود نشست هم‌اندیشی مشاوران امور زنان شرکت نفت مناطق مرکزی با حضور مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده و مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره شرکت بهره‌برداری نفت‌وگاز شرق، مشاور مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی در امور زنان و نیز مشاوران امور زنان […]

تابوی حضور کارکنان زن در فعالیت‌های صنعت نفت شکسته شود

نشست هم‌اندیشی مشاوران امور زنان شرکت نفت مناطق مرکزی با حضور مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده و مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره شرکت بهره‌برداری نفت‌وگاز شرق، مشاور مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی در امور زنان و نیز مشاوران امور زنان شرکت‌های بهره‌برداری نفت‌وگاز غرب، شرق و زاگرس‌جنوبی برگزار شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت‌وگاز شرق گفت: شرکت بهره‌برداری نفت‌وگاز شرق تنها تولیدکننده نفت‌وگاز در شرق و شمال کشور است که با تولید روزانه ۶۳ میلیون مترمکعب گاز طبیعی و میعانات گازی از میدان مشترک گنبدلی با ترکمنستان و تأمین گاز بزرگ‌‌ترین مخزن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز در منطقه شرق کشور، وظایف منحصر به فردی دارد.

سیدابوالحسن محمدی افزود: پرسنل شرکت به خصوص در فصل زمستان، تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرند تا اختلالی در روند تأمین گاز کشور ایجاد نشود و همان‌طور که زمستان گذشته شاهد بودیم با وجود قطع واردات گاز ترکمنستان، هیچ وقفه‌ای در روند گاز به هموطنان ایجاد نشد.

محمدی ادامه داد: بعد از انتصاب به عنوان مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز شرق، پیگیری فعالیت‌های امور زنان را در اولویت قرار دادم.

محمدی ضمن اشاره به ویژگی‌های زنان و مردان در حوزه‌های مختلف عملکردی، گفت: به نظر من، مهم آن است که بتوانیم عدالت سازمانی را برقرار و زمینه برای رشد پرسنل صرف‌نظر از ملاحظات جنسیتی را فراهم کنیم.

وی همچنین تأکید کرد: تغییر نگرش در محیط‌های عملیاتی و کوچک، کار آسانی نیست، اما تلاش کرده‌ایم با انتصاب زنان شایسته این مهم را محقق سازیم؛ همان‌گونه که انتصاب خانم کشوری به عنوان مدیر منابع انسانی و خانم ذبیحی به عنوان مشاور امور زنان، منشأ اثرات مهم و قابل‌توجهی بوده است.

سپس خیبری، مدیر عملیات شرکت بهره‌برداری نفت‌وگاز شرق گفت: تعداد زیادی از همکاران ما، شرایط کاری اقماری یا نوبت‌کاری دارند که شرایط بسیار سختی است و در این وضعیت، بار اصلی مسؤولیت زندگی بر دوش همسران کارکنان است و یکی از مهم‌ترین دلایل درخواست انتقال پرسنل نیز همین مسأله می‌باشد.

فرشید خیبری تأکید کرد: برای حفظ و ارتقای شرایط روحی پرسنل باید توجه ویژه‌ای به همسران کارکنان داشته باشیم؛ به عنوان مثال تعیین مشوق‌هایی برای همسران این کارکنان می‌تواند در این خصوص مؤثر باشد.

وی ادامه داد: ما باید به دغدغه همکاران درخصوص خانواده‌هایشان اهمیت دهیم، در این راستا به همت محمدی، پس از ۴۰ سال برای اولین بار خانواده‌های کارکنان را به منطقه خانگیران بردیم و آنها از نزدیک با محل کار همسران خود آشنا شدند که این اتفاق، علی‌رغم دشواری‌های انجام آن، تأثیر بسیار زیادی روی آنها گذاشت و ما تأثیر مثبت این کار را روی میزان درخواست‌های انتقال کارکنان دیدیم.

خیبری ادامه داد: امیدواریم همان‌گونه که تابوی حضور همسران در منطقه عملیاتی شکسته شد، تابوی حضور کارکنان زن در سایر عرصه‌های فعالیت شرکت نیز شکسته شود. مطمئناً اگر از ظرفیت زنان در تمامی عرصه‌ها و جبهه‌های کاری شرکت استفاده شود، شاهد ارتقای روزافزون بهره‌وری و اثربخشی در سطح شرکت خواهیم بود. البته در این خصوص باید به زیرساخت‌های مناطق هم توجه شود.