روند تکمیل طرح پالایش پارسیان سپهر با حمایت‌های لازم شتاب گیرد

معاون اول رئیس‌جمهور روند تکمیل طرح پالایش پارسیان سپهر با حمایت‌های لازم شتاب گیرد معاون اول رئیس‌جمهور از آخرین مراحل ساخت طرح پالایش پارسیان سپهر بازدید کرد. به گزارش نیپنا، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور به همراه بهزاد محمدی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی دیروز سه‌شنبه (۱۸ تیرماه) از طرح استحصال […]

معاون اول رئیس‌جمهور

روند تکمیل طرح پالایش پارسیان سپهر با حمایت‌های لازم شتاب گیرد

معاون اول رئیس‌جمهور از آخرین مراحل ساخت طرح پالایش پارسیان سپهر بازدید کرد.

به گزارش نیپنا، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور به همراه بهزاد محمدی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی دیروز سه‌شنبه (۱۸ تیرماه) از طرح استحصال اتان پارسیان سپهر بازدید کرد و در جریان آخرین روند ساخت و تکمیل این طرح قرار گرفت.

براساس این گزارش در این بازدید، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و همچنین مدیرعامل طرح پالایش پارسیان سپهر گزارشی از آخرین وضعیت پیشرفت این طرح و نیز برخی چالش‌های موجود در مسیر تکمیل آن را بیان کردند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی درخصوص بحث تأمین مالی پروژه‌های صنعت پتروشیمی توضیحاتی ارائه کرد و خواستار رفع برخی تنگناهای مالی طرح‌ها شد.

گفتنی است؛ معاون اول رئیس‌جمهور این طرح را یکی از طرح‌های مهم صنعت پتروشیمی قلمداد کرد و با ابراز امیدواری به فعال شدن پروژه‌های پایین‌دستی این پروژه گفت: امیدواریم روند تکمیل این طرح با حمایت‌های لازم شتاب گیرد و هرچه زودتر به بهره‌برداری برسد.

طرح استحصال اتان و هیدروکربن‌های سنگین‌تر شرکت پالایش پارسیان‌سپهر          

این طرح به عنوان یکی از طرح‌های تأمین خوراک صنعت پتروشیمی به منظور استحصال اتان از گازهای خروجی پالایشگاه گاز پارسیان با آب‌گیری گازهای یادشده در منطقه مُهر و جداسازی متان و سپس انتقال باقیمانده گاز‌ها از طریق خط لوله به عسلویه، جهت تفکیک اتان (و تزریق به خط خوراک) و ارسال محصولات پروپان، بوتان وC5+ به مخازن ذخیره در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار واقع در شهرستان مُهر استان فارس و ۲۳ هکتار در عسلویه در بهمن ماه ۱۳۹۳ آغاز به‌کار کرد.

طرح فوق دارای واحدهای فرآیندی، پست و خط انتقال برق، مخازن صادراتی، خط لوله انتقالC2+ و واحد سرویس‌های جانبی است.

پیشرفت فیزیکی کل پروژه تا پایان خردادماه سال۱۳۹۸ برابر ۷۶٫۵درصد بوده و نیروی انسانی مستقیم مشغول به‌کار در این پروژه ۱۲۰۰ نفر است.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده، تاریخ بهره‌برداری از این طرح سال ۱۳۹۹ برآورد می‌شود.