امکان افزایش اعتبار فعالسازی واحدهای نیمه تعطیل تا سقف ۵۰۰ هزار میلیارد ریال رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با یادآوری اختصاص ۱۶ هزار میلیارد تومان برای فعالسازی واحدهای نیمه تعطیل در کشور، افزود: با برنامهها و تمهیدات اندیشیده شده میتوان اعتبارات اختصاص یافته برای فعالسازی واحدهای نیمه تعطیل را تا ۵۰ هزار […]
امکان افزایش اعتبار فعالسازی واحدهای نیمه تعطیل تا سقف ۵۰۰ هزار میلیارد ریال
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با یادآوری اختصاص ۱۶ هزار میلیارد تومان برای فعالسازی واحدهای نیمه تعطیل در کشور، افزود: با برنامهها و تمهیدات اندیشیده شده میتوان اعتبارات اختصاص یافته برای فعالسازی واحدهای نیمه تعطیل را تا ۵۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد.
به گزارش ایرنا، محسن جلالپور در نشست شورای استانی گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در کرمان افزود: حرکت جدی برای افزایش ظرفیت بنگاههای نیمهتعطیل آغاز و فعالسازی بنگاههای تعطیل نیزپررنگ شده است.
وی گفت: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده از نیمه دوم سال جاری، واحدهای تولیدی به صورتی فعالتر و با کارآیی بیشتر وارد عرصه تولید شوند.
وی بیان کرد: کاهش میزان تقاضا از مشکلات اصلی در مسیر تولید است که این معضل باید برطرف شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: از ابتدای سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» تلاش شده است که واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل فعال شوند.
وی اضافه کرد: معتقدیم همه مشکل واحدهای تولیدی، موضوع نقدینگی نیست و ایجاد بنگاههای کوچک و متوسط باید در سال جاری به عنوان یک اولویت مدنظر باشد.
رییس اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر رییسجمهوری به استان کرمان گفت: کرمان از استانهایی است که در سفرهای استانی موفقیت چشمگیری داشته جای تقدیر دارد.
وی تأکید کرد که پیگیری مصوبات سفرهای استانی نیز در استانداری، سازمانهای مختلف و اتاق بازرگانی به صورت جدی دنبال میشود تا نتایج خوبی را به دنبال داشته باشد.
جلالپور تصریح کرد: انتخاب کرمان به عنوان استان سوم اقتصاد مقاومتی در سفر رییسجمهوری دستاورد بزرگی به شمار میرود که باید از این فرصت استفاده بهینه را داشته باشیم.
پانزدهمین نشست شورای استانی گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.