شناسایی ۳۵ واحد تولیدی ارز دیجیتال در جنوب پایتخت

شناسایی ۳۵ واحد تولیدی ارز دیجیتال در جنوب پایتخت معاون شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در جنوب این استان از شناسایی ۳۵ واحد تولیدکننده ارز دیجیتال در شهرستان ری خبر داد. به‌گزارش ایسنا، داود رحیمی گفت: از این تعداد چهار واحد در شهرستان ری، یک واحد در خاوران و ۳۰ واحد در کهریزک مشغول […]

شناسایی ۳۵ واحد تولیدی ارز دیجیتال در جنوب پایتخت

معاون شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در جنوب این استان از شناسایی ۳۵ واحد تولیدکننده ارز دیجیتال در شهرستان ری خبر داد.

به‌گزارش ایسنا، داود رحیمی گفت: از این تعداد چهار واحد در شهرستان ری، یک واحد در خاوران و ۳۰ واحد در کهریزک مشغول به فعالیت بودند که پس از شناسایی و تغییر تعرفه‌های آنها از کشاورزی و صنعتی به تعرفه تجاری، در نهایت مبلغ ۱۷ میلیارد و ۴۹۳ میلیون و ۶۱۹ هزار ریال مابه‌التفاوت بهای برق مصرفی از واحدهای مذکور دریافت شد.

سرپرست منطقه برق شهرستان ری، تعداد مشترکان این شهرستان را حدود ۳۲۲ هزار مشترک اعلام کرد و گفت: بیش از ۲۰ درصد فروش انرژی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران مربوط به شهرستان ری است و میانگین تلفات انرژی برق این شهرستان ۸٫۵۷ درصد است که ۶٫۲۹ درصد از میانگین تلفات مناطق تحت پوشش آن شرکت پایین‌تر است.

وی تصریح کرد: در راستای کاهش تلفات، کاهش خاموشی‌ها، انرژی توزیع نشده و کاهش آمار سرقت از شبکه‌های تحت پوشش این منطقه، در سال گذشته هفت طرح جهادی در شهرستان ری با هزینه‌ای بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال برگزار و نسبت به تعویض شبکه فرسوده سیمی و جایگزینی کابل‌های خودنگهدار اقدام شد.

رحیمی با اشاره به فعالیت‌های گسترده فرهنگی و فنی مدیریت مصرف برق در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران جهت عبور موفق از دوره اوج مصرف برق در تابستان سال‌جاری گفت: سهمیه ابلاغی از سوی شرکت توانیر به شرکت توزیع نیروی برق استان تهران جهت کاهش اوج مصرف ۴۷۷ مگاوات است که از این میزان نزدیک به ۱۰۴ مگاوات مربوط به شهرستان ری است.

وی افزود: استفاده از مولدهای خودتأمین مؤسسات دولتی، کشاورزان و صنایع در ساعات اوج مصرف، تعویض ۱۲ هزار و ۲۲۴ لامپ پرمصرف و جایگزینی لامپ‌های ال‌ای‌دی و سرویس ۲۰۸ کولر آبی در ادارات این شهرستان از دیگر طرح‌های انجام شده جهت کاهش مصرف انرژی برق در دوره اوج مصرف بوده است.

بنابر اعلام وزارت نیرو، معاون شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در جنوب این استان با اشاره به مصوبه هیأت دولت مبنی بر الزام تأمین ۲۰ درصد از برق مصرفی ساختمان‌های مؤسسات، دانشگاه‌ها و نهادهای دولتی از انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: منطقه برق ری در این زمینه پیشتاز بوده و هم‌اکنون یک نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی در این منطقه احداث شده است.

وی تعداد نیروگاه‌های تجدیدپذیر در شهرستان ری را هفت نیروگاه اعلام کرد و افزود: از این تعداد، دو نیروگاه در کهریزک، چهار نیروگاه در ری و یک نیروگاه در خاوران است، علاوه بر اینکه نیروگاه خورشیدی تصفیه‌خانه جنوب تهران با ۴۲۰ کیلووات تولید برق بزرگ‌ترین نیروگاه تجدیدپذیر در جنوب استان تهران محسوب می‌شود.