عقب‌گرد نفت در بازار بین‌المللی

عقب‌گرد نفت در بازار بین‌المللی قیمت نفت در معاملات دیروز (دوشنبه) پس از این‌که آمار نشان داد اقتصاد چین با آهسته‌‌ترین روند در ۲۷ سال گذشته رشد کرده است و نگرانی‌‌ها نسبت به تقاضا در دومین واردکننده بزرگ جهان را برانگیخت کاهش پیدا کرد. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۲۱ سنت کاهش یافت […]

عقب‌گرد نفت در بازار بین‌المللی

قیمت نفت در معاملات دیروز (دوشنبه) پس از این‌که آمار نشان داد اقتصاد چین با آهسته‌‌ترین روند در ۲۷ سال گذشته رشد کرده است و نگرانی‌‌ها نسبت به تقاضا در دومین واردکننده بزرگ جهان را برانگیخت کاهش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۲۱ سنت کاهش یافت و به ۶۶ دلار و ۵۱ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات نفت آمریکا ۲۸ سنت کاهش یافت و به ۵۹ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص قیمت هفته گذشته تحت تأثیر کاهش تولید نفت آمریکا و تنش‌های دیپلماتیک در خاورمیانه با بزرگ‌ترین رشد هفتگی در سه هفته گذشته روبه‌رو شدند.

در این بین پالایشگاه‌های آمریکایی در مسیر طوفان گرمسیری بَری با وجود تهدید سیل به فعالیت خود ادامه می‌دهند، اما این طوفان تولید نفت خلیج مکزیکوی آمریکا را به میزان ۷۳ درصد یا ۱٫۳۸ میلیون بشکه در روز کاهش داده است.

با وجود اینکه گزارش داده شد تولید نفت و گاز بیشتری در خلیج مکزیکو روز یکشنبه(گذشته) متوقف شد اما اپراتور‌ها فرآیند ارزیابی وضعیت سکوهای فراساحلی خود را آغاز کرده‌اند تا تولیدشان را از سر بگیرند.

به گفته استفن اینس از شرکت ونگارد مارکتس، ضعیف شدن ریسک مربوط به طوفان بَری پیش‌بینی‌‌ها از تقاضای کمتر و عدم وجود اخبار جدید از خاورمیانه ممکن است به واکنش آرام قیمت نفت منتهی شود.

براساس گزارش رویترز، آمار نشان داد رشد اقتصادی چین در سه ماهه دوم آهسته شده و به ۶٫۲ درصد رسیده که ضعیف‌‌ترین روند در ۲۷ سال گذشته بوده است.

همچنین آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی پیش‌بینی کرد بازار نفت با وجود تمدید توافق کاهش تولید اوپک پلاس، سال میلادی آینده دچار مازاد عرضه می‌شود. طبق گزارش آژانس، عرضه نفت در نیمه اول سال ۲۰۱۹ به میزان ۹۰۰ هزار بشکه در روز از تقاضا فراتر رفت. این مازاد به ذخایر عظیم که در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ به دلیل افزایش تولید ایجاد شده بودند، اضافه می‌شوند و همزمان رشد تقاضا ضعیف می‌شود.