شناسایی ۱۶۵ پهنه معدن فلزی در کشور

معاون دفتر امور اکتشاف وزارت خبر داد شناسایی ۱۶۵ پهنه معدن فلزی در کشور محمد قره‌داغلی – معاون دفتر امور اکتشاف وزارت صنعت،‌معدن‌وتجارت گفت: از سال ۹۳ تاکنون ۱۶۵پهنه معدن فلزی به وسعت ۶۰۰ هزارکیلومتر در سطح کشور شناسایی و پی‌جویی شده است. عباس امیدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد پهنه شناسایی […]

معاون دفتر امور اکتشاف وزارت خبر داد

شناسایی ۱۶۵ پهنه معدن فلزی در کشور

محمد قره‌داغلی – معاون دفتر امور اکتشاف وزارت صنعت،‌معدن‌وتجارت گفت: از سال ۹۳ تاکنون ۱۶۵پهنه معدن فلزی به وسعت ۶۰۰ هزارکیلومتر در سطح کشور شناسایی و پی‌جویی شده است.

عباس امیدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد پهنه شناسایی شده ۸۰ پهنه تعیین‌تکلیف و برای صدور پروانه و حفاری آزاد‌سازی شده است.

وی از ناهماهنگی و همکاری نکردن برخی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در فرآیند صدور پروانه و استخراج در پهنه‌های اکتشافی در سطح کشور ابراز تأسف کرد و گفت: متأسفانه تاکنون از پهنه‌های شناسایی شده، تنها ۵۲ پهنه منجر به دریافت پروانه بهره‌برداری قطعی شده است.

معاون دفتر امور اکتشاف وزارت صمت از دستور کار قرار آزادسازی و صدور پروانه برای مابقی پهنه‌های شناسایی و پی‌جویی شده در دولت در سال‌جاری خبر داد و گفت: امید است در سال رونق تولید، ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط در فرآیند صدور پروانه بهربرداری از پهنه‌های غنی فلزی شناسایی شده، اهتمام و تأمل بهتر و جدی‌تر با وزارت صمت داشته باشند.

وی، استقبال دولت دوازدهم از سرمایه‌گذاران بخش‌خصوصی داخلی و خارجی در استخراج و استحصال مواد معدنی فلزهای گران‌بها در کشور را یادآور شد و گفت: تاکنون دو سرمایه‌گذار خارجی در استخراج معادن استان به تفاهم رسیده‌اند.

امیدی، کشور ایران را غنی از معادن و کانی‌های فلزی گران‌بها در منطقه و دنیا دانست و تصریح کرد: ذخایر معدن مس و طلا کشور در منطقه کم‌نظیر است.

به گفته وی، با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور در این زمان و به منظور تولید ثروت و رونق تولید، اکتشاف ذخایر پنهان معدنی از اولویت‌های سازمان زمین‌شناسی در سال‌جاری قرار دارد.

امیدی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های مناسب مواد معدنی، عملیات ژئوفیزیک هوایی برای اکتشاف ذخایر پنهان به عنوان یک لایه خدماتی ارزان و سریع در دست اجراست.

وی گفت: وزارت صنعت،‌معدن‌وتجارت از امسال را عنوان به سال انقلاب معدنی یاد کرده است که با اکتشاف مواد معدنی با کیفیت، زمینه تولید ثروت، توسعه اقتصادی و اشتغال فراهم می‌شود.

معاون امور اکتشافات وزارت صمت به منظور شرکت در کارگروه اکتشافات و پی‌جویی معادن فلزی شمال چهارمحال‌وبختیاری به این استان سفر کرده است.