تولید کاتالیست‌های از بین‌برنده لجن‌های نفتی در پالایشگاه کرمانشاه

تولید کاتالیست‌های از بین‌برنده لجن‌های نفتی در پالایشگاه کرمانشاه معاون پژوهش و آموزش سازمان حفاظت محیط‌زیست اعلام کرد: برای اینکه بتوانیم در تمامی حوزه‌های محیط‌زیستی پاسخ خوب، به‌هنگام و مؤثری به معضلات زیست‌محیطی بدهیم، باید از پتاسیل‌های تخصصی و دانشگاهی حداکثر استفاده را ببریم. به گزارش ایرنا،اسکندر امیدی‌نیا گفت: برخی آلودگی‌‌ها آسیب‌های جبران‌ناپذیری به محیط‌زیست […]

تولید کاتالیست‌های از بین‌برنده لجن‌های نفتی در پالایشگاه کرمانشاه

معاون پژوهش و آموزش سازمان حفاظت محیط‌زیست اعلام کرد: برای اینکه بتوانیم در تمامی حوزه‌های محیط‌زیستی پاسخ خوب، به‌هنگام و مؤثری به معضلات زیست‌محیطی بدهیم، باید از پتاسیل‌های تخصصی و دانشگاهی حداکثر استفاده را ببریم.

به گزارش ایرنا،اسکندر امیدی‌نیا گفت: برخی آلودگی‌‌ها آسیب‌های جبران‌ناپذیری به محیط‌زیست وارد می‌کنند که باید برای کاهش این اثرات مخرب تلاش کنیم که در این راستا، پالایشگاه کرمانشاه موفق به تولید کاتالیست‌های از بین برنده لجن‌های نفتی شده است.

وی اظهار داشت: محیط‌زیست صرفاً جمع‌آوری زباله و نجات جان یک حیوان وحشی نیست، بلکه محیط‌زیست موضوعی است که می‌تواند بر روی زندگی تک‌تک ما تأثیر مثبت یا منفی بگذارد.

امیدی‌نیا تأکید کرد: در ساختار جدید سازمان حفاظت محیط‌زیست، به جد نیازمند مشارکت همه آحاد مردم هستیم.

معاون آموزش و مشارکت اجتماعی سازمان حفاظت محیط‌زیست، فرمول‌سازی مشارکت مردمی برای حفاظت از اکوسیستم‌های غنی استان کرمانشاه و منابع ارزشمند آن و پیشگیری از تخریب و آلودگی محیط‌زیست توسط فعالان و تشکل‌های محیط‌زیستی را پیشنهاد کرد.

همچنین سهراب براندیشه، رئیس هیأت‌مدیره شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: تمام تلاش مدیریت بخش‌خصوصی در شرکت پالایش نفت کرمانشاه بر این است که بر مدار توسعه پایدار حرکت کند که لازمه آن حفاظت از محیط‌زیست است.

وی ادامه داد: پالایشگاه کرمانشاه برای اولین بار در جهان موفق به اجرای پروژه‌ای شده است که لجن‌های نفتی را از یک تهدید زیست‌محیطی به فرصتی برای حفاظت از محیط‌زیست و ایجاد ارزش‌افزوده تبدیل کرده است.