توپ یک پروژه ملی پتروشیمی در زمین دانشگاه امیرکبیر رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه امیرکبیر گفت: در حوزه پتروشیمی این دانشکده مسؤولیت پروژه کلان زنجیره ارزش پلیالفینهای کشور را عهدهدار است که فاز اول آن به اتمام رسیده و فاز دوم آن آغاز شده است. به گزارش مهر، ناصر محمدی گفت: این دانشکده […]
توپ یک پروژه ملی پتروشیمی در زمین دانشگاه امیرکبیر
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه امیرکبیر گفت: در حوزه پتروشیمی این دانشکده مسؤولیت پروژه کلان زنجیره ارزش پلیالفینهای کشور را عهدهدار است که فاز اول آن به اتمام رسیده و فاز دوم آن آغاز شده است.
به گزارش مهر، ناصر محمدی گفت: این دانشکده در حوزههای صنایع لاستیک، الیاف، رنگ، پلاستیک، رزین و پوششهای مصنوعی فعالیت آموزشی، علمی و پژوهشی انجام میدهد.
محمدی اظهار داشت: گروه صنایع پلیمریزاسیون در صنایع بالادستی همچون پتروشیمی و گروههای صنایع پلیمر و صنایع رنگ در حوزه پاییندست همچون تایرسازی و رنگسازی فعال هستند.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: اساتید این دانشکده سالانه حدود ۱۰۰ مقاله ایاسای و دوبرابر این تعداد مقالات کنفرانسی منتشر میکنند.
محمدی تأکید کرد: این دانشکده در حوزههای تحقیقاتی و پژوهشی نیز بسیار فعال است و با توجه به اینکه سیاست دانشگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است بنابراین این دانشکده نیز در راستای این سیاست حرکت میکند.
وی گفت: هدف از این برنامه رفع نیازهای کشور با به خدمت گرفتن توانمندی دانشگاهها است.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در این راستا هر استاد این دانشکده در یک دوره زمانی یکساله بر مبنای تجارب قبلی خود در یکی از حوزههای تخصصی و تحقیقاتی تمرکز و با کمک صنعت ذیربط به سمت یک محصول قابل تجاریسازی حرکت میکند.
محمدی تأکید کرد: هر گروه آموزشی دانشکده نیز موظف است تا هر سال بر سه موضوع به صورت همکاری جمعی اساتید گروه تمرکز کند.
وی عنوان کرد: همچنین برنامهریزی شده تا هر سال دانشکده نیز در سه حوزه تمرکز و براین اساس اعضای هیأت علمی دانشکده بر روی ۲۶ موضوع، گروههای آموزشی بر ۹ موضوع و دانشکده برسه موضوع متمرکز خواهند شد که در صورت نیاز قابل تمدید خواهد بود.
محمدی اضافه کرد: این دانشکده در حوزههای سلامت، صنایع دفاعی و پتروشیمی نیز فعال است.
وی تأکید کرد: در حوزه پتروشیمی این دانشکده مسؤولیت پروژه کلان زنجیره ارزش پلیالفینهای کشور را عهدهدار است که فاز اول آن به اتمام رسیده و فاز دوم آن آغاز شده است.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این پروژه جزء پروژههای ملی به شمار میرود.
محمدی افزود: همچنین اعضای هیأت علمی این دانشگاه در حوزه حفاظت از فلزات در برابر خوردگی نیز فعال هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.