خیز گازهای فلر در صنعت برق زمینههای توسعه همکاریهای فنی، مطالعاتی و پژوهشی پژوهشگاه صنعت نفت و نیرو در زمینه استفاده از گازهای ارسالی به مشعل در تولید برق بررسی شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، حمید چیتچیان، مشاور عالی پژوهشگاه نیرو به برنامهریزیهای وزارت نفت در زمینه جمعآوری گازهای ارسالی […]
خیز گازهای فلر در صنعت برق
زمینههای توسعه همکاریهای فنی، مطالعاتی و پژوهشی پژوهشگاه صنعت نفت و نیرو در زمینه استفاده از گازهای ارسالی به مشعل در تولید برق بررسی شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، حمید چیتچیان، مشاور عالی پژوهشگاه نیرو به برنامهریزیهای وزارت نفت در زمینه جمعآوری گازهای ارسالی به مشعل و استفاده اقتصادی از آنها اشاره کرد و گفت: برنامهریزیها برای استفاده از گازهای ارسالی به مشعل در مجموع ۱۱ میلیارد مترمکعب است که با توجه به آمارهای بهدست آمده، حدود پنج میلیارد مترمکعب دیگر از این گاز وجود دارد که باید برای آن مصرف اقتصادی، فنی و منطقی پیدا کنیم.
وی با اشاره به سابقه همکاری دو پژوهشگاه افزود: استفاده از گازهای ارسالی به مشعل در تولید برق از جمله موضوعهای مورد بررسی بود که در این زمینه تحقیقات فنی، اقتصادی و زیستمحیطی انجام و خوشبختانه نتایج ارزشمندی حاصل شده است.
مشاور عالی پژوهشگاه نیرو ادامه داد: از یکسو محصول این فعالیت برق خواهد بود که از مباحث محوری وزارت نیرو است و از سوی دیگر، استفاده از گازهای مشعل از چالشهای حوزه نفت است، بنابراین درصدد جذب سرمایهگذاری بخشخصوصی و ایجاد تسهیلات در دو وزارتخانه هستیم.
چیتچیان بر اهمیت تعامل پژوهشگاهها و مراکز دانشگاهی تأکید کرد و گفت: فعالیت پژوهشی را باید یک زنجیره دانست که یک سمت آن به دانشگاهها و سمت دیگر آن به بخشخصوصی متصل میشود و میان این دو بخش حلقههایی وجود دارد که تکمیل کننده مراحل قبلی است و مراکز تحقیقات دولتی را میتوان جزء این بخش به حساب آورد.
وی تصریح کرد: در دنیا کشورهایی که همه اقتصاد آنها مبتنی بر بخشخصوصی است خود را بینیاز از ایجاد و تأسیس پژوهشگاههای دولتی نمیدانند. ما نیز همانند دیگر کشورها به این شرکتها نیاز داریم که در این میان پژوهشگاه صنعت نفت میتواند نقش و رسالت مهمی را در تکوین و توسعه اقتصاد ملی و فناوری ملی بهعهده داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.