دلیل اصلی ۱۰۰ دلاری نشدن نفت

دلیل اصلی ۱۰۰ دلاری نشدن نفت یکی از مهم‌ترین پرسش‌هایی که در بازار جهانی نفت وجود دارد، پیرامون تولید نفت آمریکاست و شاید اوپک به دانستن هیچ چیز به جز این که تولید نفت آمریکا چه زمانی روبه کاهش می‌رود علاقه نداشته باشد. به گزارش ایسنا، رشد تولید نفت آمریکا در یک دهه گذشته، کنترل […]

دلیل اصلی ۱۰۰ دلاری نشدن نفت

یکی از مهم‌ترین پرسش‌هایی که در بازار جهانی نفت وجود دارد، پیرامون تولید نفت آمریکاست و شاید اوپک به دانستن هیچ چیز به جز این که تولید نفت آمریکا چه زمانی روبه کاهش می‌رود علاقه نداشته باشد.

به گزارش ایسنا، رشد تولید نفت آمریکا در یک دهه گذشته، کنترل اوپک روی بازارهای جهانی نفت را کمتر کرده است. در کمتر از مدت هشت سال، تولید نفت آمریکا از پایین شش میلیون بشکه در روز به بیش از ۱۲ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کرده است. این افزایش تولید تنها دلیلی است که قیمت نفت به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود نکرده است.

در حال‌حاضر به نظر می‌رسد استراتژی اوپک، انتظار برای آغاز کاهش تولید آمریکا است تا بتواند دوباره کنترل بازارهای نفت را به دست بگیرد.

ممکن است این انتظار طولانی نشود. رشد تولید نفت در منطقه پرمیان باسین که مهم‌ترین منطقه تولید نفت در آمریکاست، آهسته شده است و البته این کاهش تولید تنها به این منطقه منحصر نبوده است. اما در حالی که تمامی توجهات به مناطق تولید نفت‌وگاز شیل دوخته شده، تولید نفت فراساحلی نیز رشد قابل‌توجهی داشته است. طی یک دهه گذشته، تولید نفت منطقه گلف کاست آمریکا از حدود ۱٫۲ میلیون بشکه در روز به دو میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کرد.

براساس گزارش اویل پرایس، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روند نزولی اندک تولید نفت آمریکا از ماه مه را گزارش کرده است. اما پرسش اصلی این است که آیا یک روند غیرطبیعی است یا سرآغاز یک روند مستمر خواهد بود.

آمار رسمی که هفته گذشته از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر شد، نشان داد تولید نفت‌خام آمریکا در ماه مه ۲۶ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده و به ۱۲٫۱۱ میلیون بشکه در روز رسیده است. آمار تولید آوریل مورد بازبینی قرار گرفت و با ۲۸ هزار بشکه در روز کاهش، ۱۲٫۱۳ میلیون بشکه در روز اعلام شد.