تسهیلات لیزینگ ۷۰ درصدی برای محصولات دانش‌بنیان صنعت هوایی

تسهیلات لیزینگ ۷۰ درصدی برای محصولات دانش‌بنیان صنعت هوایی معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی از اعطای تسهیلات تا سقف ۲۰ میلیون تومان برای اخذ استاندارد پارت۲۱ برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: در رویداد ارائه نیازمندی‌های صنعت هوایی تاکنون ۱۳۵ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است. به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکی‌فر […]

تسهیلات لیزینگ ۷۰ درصدی برای محصولات دانش‌بنیان صنعت هوایی

معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی از اعطای تسهیلات تا سقف ۲۰ میلیون تومان برای اخذ استاندارد پارت۲۱ برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: در رویداد ارائه نیازمندی‌های صنعت هوایی تاکنون ۱۳۵ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکی‌فر در اختتامیه رویداد معرفی نیازهای فناورانه تعمیر و نگهداری هواپیما با تأکید بر اینکه میانگین عمر ناوگان هوایی کشور بالاست، افزود: در حال‌حاضر ۱۶۰ تا ۲۰۰ هواپیمای عملیاتی داریم که نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، ضمن آن که هر هواپیما در طول عمر مفید خود دو تا پنج برابر قیمت تمام شده آن هزینه تعمیر و نگهداری دارد.

وی با بیان اینکه این اعداد نشان‌دهنده بازار مناسب برای شرکت‌های تعمیر و نگهداری هواپیماست، خاطر نشان کرد: از سوی دیگر اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه کشور ضرورت بومی‌سازی خدمات تعمیر و نگهداری هواپیما را دوچندان کرده است و این زمینه مناسبی برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه خواهد بود.

ملکی‌فر با تأکید بر این که در نقشه جامع علمی کشور، حوزه هوا و فضا در صدر اولویت‌های این نقشه قرار دارد، خاطر نشان کرد: بر این اساس با همکاری نهادهایی چون معاونت علمی ‌و فناوری ریاست‌جمهوری و انجمن هواپیمایی اقدام به برگزاری این رویداد دو روزه کردیم که در طی آن نیازهای فناورانه هفت شرکت فعال در حوزه تعمیر و نگهداری معرفی شد.

معاون توسعه صندوق توسعه نوآوری با بیان این که ۲۵ شرکت دانش‌بنیان نیز دستاوردهای خود را در این حوزه عرضه کردند، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن سه شرکت فعال در حوزه صنعت هوایی نیازهای خود را با ذکر جزییات به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کردند.

ملکی‌فر برگزاری ۱۳۵ نشست و مذاکره تجاری، برگزاری نشست چالش‌های صنعت هوایی و استاندارد هوایی را از دیگر برنامه‌های این رویداد عنوان کرد.

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر این‌که در این مدت کوتاه ۲۷۶ میلیارد تومان درخواست تسهیلات از سوی شرکت‌های هوایی به این صندوق ارائه شده است، تصریح کرد: با برگزاری این رویداد تاکنون بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان توافقنامه میان شرکت‌های دانش‌بنیان و طرف تقاضا منعقد شده است.

به گفته وی، حجم قراردادهای این رویداد دو روزه تکمیل نشده است.

ملکی‌فر مهم‌ترین گلوگاه توسعه صنعت هوایی را اخذ استاندارد‌ها ذکر و اظهار کرد: ما به منظور حمایت از این شرکت‌ها تا سقف ۲۰ میلیون تومان حمایت از شرکت‌های متقاضی دریافت استاندارد پارت۲۱ را در نظر گرفته‌ایم.

وی همچنین از اعطای تسهیلات لیزینگ به شرکت‌های فعال در حوزه صنعت هوایی خبر داد و گفت: اعطای تسهیلات ترجیحی لیزینگ تا ۷۰ درصد مبلغ قرارداد فروش محصولات دانش‌بنیان با نرخ ۹ درصد در نظر گرفته شده است.

وی حمایت بلاعوض از دریافت استاندارد، حمایت بلاعوض از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی معتبر را از دیگر حمایت‌های این صندوق برای شرکت‌های دانش‌بنیان ذکر کرد.