بکارگیری نیروهای بومی؛ خط قرمز اجرای پروژه پتروشیمی دهدشت فاز نخست اجرای ساختمانهای غیرصنعتی پتروشیمی دهدشت با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان آغاز شد. به گزارش تسنیم، مدیرعامل پروژه پتروشیمی دهدشت در جلسه بررسی مشکلات اجرایی پروژه پتروشیمی دهدشت، اظهار داشت: سیاستِکاری در پتروشیمی دهدشت این بوده که از شرکتهای منطقه برای همکاری در اجرای پروژه […]
بکارگیری نیروهای بومی؛ خط قرمز اجرای پروژه پتروشیمی دهدشت
فاز نخست اجرای ساختمانهای غیرصنعتی پتروشیمی دهدشت با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان آغاز شد.
به گزارش تسنیم، مدیرعامل پروژه پتروشیمی دهدشت در جلسه بررسی مشکلات اجرایی پروژه پتروشیمی دهدشت، اظهار داشت: سیاستِکاری در پتروشیمی دهدشت این بوده که از شرکتهای منطقه برای همکاری در اجرای پروژه دعوت کنیم که بر این اساس، تعداد ۲۰ شرکت اعلام آمادگی کردند و در نهایت شرکت جهرمبتن فارس با اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برنده مناقصه شد.
محمدرضا صاحبنسق افزود: شرکت جهرمبتن فارس هماکنون با تعداد ۱۰۰ پرسنل در حال اجرای کار است که تعداد زیادی از این نیروها، بومی شهرستان کهگیلویه و روستاهای اطراف هستند.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری ایرانیان(پترول) هم گفت: قرار بود عملیات اجرای فاینانس پتروشیمی دهدشت هشت ماه پیش شروع شود اما شرایط به گونهای رقم خورد که شرایط اجرای فاینانس خارج از کشور میسر نشد و عوامل مختلفی سبب شد که به هدف خود در این زمینه نرسیم.
رسول اشرفزاده به رویکردهای روند اجرای کار اشاره داشت و عنوان کرد: از ابتدای کار با سه رویکرد روند اجرای پتروشیمی دهدشت را در دستور کار قرار دادیم، بحث اول در مورد زیرساختها بود که اجرای آن به نحو مطلوبی در حال انجام است، بحث دوم شروع بهکار احداث ساختمانهای غیرعملیاتی از جمله مهمانسرا، بیمارستان و سایر ساختمانهای مورد نیاز طرح بوده و بحث سوم و اصلی روند اجرای پروژه پتروشیمی است.
وی تصریح کرد: طبق رایزنیهای انجام شده با همکاری صندوق توسعه ملی و عاملیت بانک تجارت که تقریباً نهایی شده در سه ماه آینده و با تعیین پیمانکار کارهای عملیاتی آغاز میشود و براساس یک برنامه زمانبندی شده به محض شروع کار بعد از گذشت ۳۲ ماه پروژه پتروشیمی دهدشت به پایان میرسد.
اشرفزاده خط قرمز اجرای پروژه پتروشیمی دهدشت را انتخاب نیروهای بومی و استفاده از فرزندان این شهرستان دانست و ابراز کرد: الزام کردیم که هیچ نیروی غیربومی بهکار گرفته نشود.
وی گفت: فضای سایت بهطور کامل مشخص است، قرار است یک کمربند سبز در اطراف پتروشیمی دهدشت احداث شده و همزمان با انجام عملیات اجرایی در آینده در این محدوده شاهد رشد جنگل نیز باشیم.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری ایرانیان ادامه داد: در حالحاضر آبی که در اجرای عملیات از آن استفاده میشود آب شرب سالم نبوده و آب رودخانه است که در نظر داریم با اجرای یک کار مطالعاتی از آب تصفیه شده فاضلاب شهر برای اجرای کارهای عملیاتی استفاده شود.
وی عنوان کرد: در پروژه فعلی میزان ۷۰ درصد از بعد حجمی ساخت تولید داخل کشور است و این نشاندهنده شکوفا شدن اقتصاد مقاومتی بوده و بر اساس صحبتهای وزیر نفت نیز اجرای پتروشیمی دهدشت از مهمترین اولویتهای وزارت نفت است.
نماینده مردم کهگیلویه، بهمیی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: امروز خدای متعال توفیق داد تا در پتروشیمی دهدشت شاهد عملیات اجرایی یکی دیگر از فازهای ساختمانهای غیرصنعتی باشیم.
عدل هاشمیپور عنوان کرد: در این طرح حدود پنج هزار مترمربع سوله دوباره ساخته شده و قرارداد این طرح حدود ۲۰ میلیارد تومان است و با اجرای این فاز، نگرانی ما در مورد ساختمانهای غیرصنعتی برطرف میشود.
وی تصریح کرد: فاز اصلی کار پس از آنکه دو پیمانکار ای.سی.پی.اف را برعهده گرفته و در مناقصه برنده شدند با توجه به شرایط حاکم بر کشور و نیز اعمال دور جدید تحریمها، بحث فاینانس محقق نشد.
هاشمیپور با اشاره به ساخت ساختمانهای صنعتی پتروشیمی دهدشت بیان داشت: براساس صحبتهای مدیرعامل سرمایهگذاری هلدینگ خلیجفارس ظرف سه ماه آینده اجرای ساختمانهای صنعتی پتروشیمی دهدشت شروع میشود و جوانان حوزه انتخابیه در این خصوص دیگر نگرانی نداشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.