عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران با بیان اینکه، اگر وام یا فاینانس بگیریم باعث میشود کشوری بدهکار شویم، گفت: باید به جای دریافت فاینانس، روی سرمایهگذاری مستقیم کار کنیم، خارجیها نیز برای ورود به ایران روی ۷۰۰ میلیون جمعیت منطقه حساب کردهاند. محسن مهرعلیزاده در گفتوگو با تسنیم، در خصوص دلایل بالا بردن قیمت […]
عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران با بیان اینکه، اگر وام یا فاینانس بگیریم باعث میشود کشوری بدهکار شویم، گفت: باید به جای دریافت فاینانس، روی سرمایهگذاری مستقیم کار کنیم، خارجیها نیز برای ورود به ایران روی ۷۰۰ میلیون جمعیت منطقه حساب کردهاند.
محسن مهرعلیزاده در گفتوگو با تسنیم، در خصوص دلایل بالا بردن قیمت و میزان فروش نفت در لایحه پیشنهادی بودجه دولت برای سال ۹۵ اظهارکرد: دولت پول نیاز دارد و مجبور است که بودجه خود را با نفت ۴۰ دلاری ببندد وگرنه کسری میآورد.
وی افزود: دولت ۲۶۷ هزار میلیارد تومان در سال آینده خرج دارد که برای تأمین آن عمدتاً بر روی مالیات و نفت برنامه کرده است.
عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران ادامه داد: مگر سال ۹۵ اقتصاد ما خیلی شکوفا میشود که فعالان اقتصادی بتوانند مالیات را با ۳۶ درصد افزایش پرداخت کنند؟ به نظر میرسد در این بخش (درآمد مالیاتی دولت در بودجه سال ۹۵) کسری داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: میزان فروش نفت نیز برای سال آینده حدود یک میلیون بشکه اضافی در حالی پیشبینی شده است که قیمت آن ۴۰ دلار در نظر گرفتهاند؛ اما به نظر میآید که نفت به ۲۰ دلار میرسد.
مهرعلیزاده تصریح کرد: به نظر میرسد که دولت در سال آینده حدود ۴۰درصد کسری بودجه داشته باشد که ناشی از حساب باز کردن خوشبینانه بر روی نفت و مالیات است.
وی افزود: تنها راه دولت این است که بر روی توسعه صادرات فکر کند تا هم از رکود عبور کند و هم برای تأمین آن؛ پولی از بانکها و منابع داخلی نخواهد و از بیرون برای او بیاید.
مهرعلیزاده با اشاره به اینکه کارشناسان نفتی پیشبینی کردهاند که قیمت نفت در ۲۰۱۶ به زیر ۱۰ دلار برسد، اظهار کرد: چطور قیمت نفت از ۱۴۰ دلار به زیر ۳۰ دلار رسید بنا بر این اصلا بعید نیست که قیمت نفت به ۱۰ الی ۱۵ دلار نیز برسد.
این فعال بخش خصوصی گفت: عربستان برای دشمنی با ما حتی حاضر است نفت را مجانی دهد، بنا براین، به نظر نمیرسد که ما بتوانیم افزایش فروش نفت و بالا بردن فروش این محصول از یک میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه به ۲ میلیون ۲۵۰ هزار بشکه را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه با رفتن صدام ظرفیت صادراتی نفت عراق نیز ۲ تا ۳ برابر اضافه شده که اگر آن نیز به بازار بیاید، ما وضعیت دیگری خواهیم داشت و ممکن است حتی همین مقدار صادرات نفت را نیز صادرات نداشته باشیم، یادآور شد: راه اصلی این است که ما روی درآمدهای نفتی حساب نکنیم و بر روی گردشگری و صادرات توجه بیشتری کنیم.
مهرعلیزاده افزود: بنابراین ما باید به جای دریافت فاینانسها، روی سرمایهگذاریهای مستقیم کار کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.