اخلالگران نظام اقتصادی در بازار پتروشیمی پای میز محاکمه قاضی مسعودی مقام پس از توضیحات متهم ردیف هشتم پرونده پتروشیمی گفت: کسی که در تسهیل وقوع جرم مؤثر واقع شود و به مجرم کمک کند، به معاونت در آن جرم متهم میشود. به گزارش ایرنا، اسدا… مسعودیمقام در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۷ […]
اخلالگران نظام اقتصادی در بازار پتروشیمی پای میز محاکمه
قاضی مسعودی مقام پس از توضیحات متهم ردیف هشتم پرونده پتروشیمی گفت: کسی که در تسهیل وقوع جرم مؤثر واقع شود و به مجرم کمک کند، به معاونت در آن جرم متهم میشود.
به گزارش ایرنا، اسدا… مسعودیمقام در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۷ نفر از اخلالگران عمده در نظام تولیدی کشور از طریق خریدوفروش مواد اولیه پتروشیمی در بازار آزاد که در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی برگزار شد، با اعلام این مطلب از «مجید ابرازه» خواست تا از اتهام معاونت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی دفاع کند.
متهم مجید ابرازه گفت: من هیچ گونه اطلاعی از تخلف بودن این کار نداشتم و با توجه به اینکه ۱۱ سال سابقه کاری با شرکت مقدم داشتم و حس اعتمادی بین من و کارفرما وجود داشت، هیچگاه شک نمیکردم که کار آنان ایرادی دارد.
وی افزود: از طرف دیگر هیچگاه وسوسه مالی نشدم، یعنی پاداش یا سکه و خودرو به من پیشنهاد نشد که در عملکرد آنان شک کنم و بنده به عنوان کسی که در حاشیه تهران مستأجر هستم یک بار نیز پیشنهادی برای خرید خانه یا پرداخت اجاره به من نشد.
متهم: من فقط یک کارمند بودم
ابرازه گفت: من هیچگونه اختیاری در فروش مواد اولیه نداشتم و فقط در بخش اداری شرکت کارهای دفتری را انجام میدادم و هیچ هدفی را هم دنبال نمیکردم.
وی افزود: هیچ هدف واحدی بین من و حامد مقدم وجود نداشت و شما میتوانید فیشهای حقوقی و وضعیت زندگی مرا در طول این سالها بررسی کنید که هیچگونه منفعت مالی کسب نکردهام.
متهم ابرازه ادامه داد: من عامل تحریک نبودهام که به مقدم بگویم بازاری وجود دارد که میتواند در آن سرمایهگذاری کند.
متهم: اسم من در بارنامهها نیست
وی اضافه کرد: در هیچ یک از بارنامهها نامی از من برده نشده و هیچ وکالتنامه با سربرگ شرکت وجود ندارد که بنده را به عنوان نماینده تامالاختیار نسبت به جابهجایی مواد اولیه معرفی کرده باشد.
متهم افزود: تمام بارنامهها به نام شرکت ثبت شده و اسمی از من یا کد ملی من ثبت نشده است.
ابرازه با اشاره به اینکه هیچگونه سوءسابقه کیفری در پروندهاش وجود ندارد به گردش کار ضابط قضایی اشاره کرد که در آن آمده بود این متهم فقط کارمند بوده و غیر از حقوق ماهیانه هیچگونه دریافتی نداشته است.
متهم: هیچ اختیاری در خرید نداشتم
وی درباره اقرار ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان اعلام شده به نقل از وی در کیفرخواست، گفت: من هیچ اختیاری در خرید نداشتم و پولی هم دریافت نکردم. من در آن زمان گفتم با توجه به اینکه دوهزار تن مواد اولیه فروخته شده در حدود ۲۰ میلیارد تومان حاصل از فروش مواد اولیه بوده است.
وی تأکید کرد: من تمام مواد ضایعاتی و سهمیهای را در ذهن داشتم و حدود آن را نمیدانستم لذا بهطور کلی این آمار را دادم، البته اشتباهات فاحشی هم در اعلام آمار و ارقام داشتهام.
نام متهم در سامانه راهداری ثبت شده است
حسینی نماینده دادستان تهران گفت: این متهم تنها کارمندی است که تحت تعقیب قرار گرفته است، البته باید بدانیم کسب منفعت در هیچ جرمی از جمله در اخلال شرط معاونت نیست.
وی افزود: اگر چه در هیچ بارنامه اسمی از این متهم نیست ولی در سامانه راهداری کشور نام وی ثبت است که این اتهام درباره همه متهمان صادق است.
حسینی تأکید کرد: اگر متهم در ارتکاب جرم اختیار داشت به عنوان مباشر جرم در دادگاه محاکمه میشد و اتهام معاونت وی منتفی بود.
نماینده دادستان از مسؤولیت متهم پرسید و ابرازه گفت که کارمند اداری و مالی شرکت میباشد.
حسینی درباره اطلاع متهم از وضعیت سهمیه مواد اولیه پرسید و ابرازه گفت: من میدانستم که این شرکت از بورس کالا مجوز خرید دارد و بعد فهمیدم که اختلاف قیمت وجود دارد، ولی نمیدانستم که فروش آن جرم است.
چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۷ نفر از اخلالگران عمده در نظام تولیدی کشور از طریق خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی در بازار آزاد امروز به ریاست قاضی مسعودی مقام در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به صورت علنی در حال برگزاری است.
در جلسات گذشته حامدمقدم، محسن احمدی، سعید خندانی، فرزاد محبوبی، هادی آزادی، حمید صداقتی، وحید صابری و نازیلا امیرکواسمی ضمن پاسخ دادن به سؤالات قاضی و نماینده دادستان تهران از خود دفاع کرده و وکلای آنان نیز با ارائه توضیحاتی لوایح دفاعی خود را تقدیم دادگاه کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.