خرید گوشیهای کارکرده و دست دوم در بازار، امری نسبتاً رایج است، اما این موضوع میتواند حاشیههای متعددی به دنبال داشته باشد. به گزارش ایسنا، برای خرید گوشیهایی با قیمت پایینتر در موارد متعدد ممکن است افراد اقدام به خرید گوشیهای دست دوم کرده تا بدین ترتیب هزینههای خود را کاهش دهند. اما جدا […]
خرید گوشیهای کارکرده و دست دوم در بازار، امری نسبتاً رایج است، اما این موضوع میتواند حاشیههای متعددی به دنبال داشته باشد.
به گزارش ایسنا، برای خرید گوشیهایی با قیمت پایینتر در موارد متعدد ممکن است افراد اقدام به خرید گوشیهای دست دوم کرده تا بدین ترتیب هزینههای خود را کاهش دهند.
اما جدا از توصیههای متعددی که از نظر فنی در این زمینه صورت میگیرد، از نظر امنیتی نیز در این خصوص هشدارهایی داده شده است.
طبق اطلاعاتی که بر روی سایتهای مختلف قرار گرفته خرید گوشیهای مسروقه ممکن است در برخی نقاط شهر با قیمتهایی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان جریان داشته باشد.
در واقع این نوع گوشیها با قیمتی حدود یک چهارم قیمت واقعی به فروش میرسند. بهطور معمول این نوع گوشیها بدون ارایه جعبه و فاکتور از سوی دستفروشان به فروش میرسد و با توجه به اینکه مکان ثابتی برای دستفروشان وجود ندارد پس از خرید گوشی امکانی برای ارجاع مشکلات به فروشنده وجود ندارد.
از سوی دیگر باید توجه داشت در صورت خرید این نوع گوشیها تمام مسؤولیت آن بر عهده فرد خریدار خواهد بود.
برهمین اساس اپراتور سوم یا همان رایتل مدتی است پیامکی به مشترکان خود ارسال کرده و در قالب آن به نقل از معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و معاونت پیشگیری دادگستری تهران هشدار داده است: «مشترک گرامی! در هنگام خرید گوشی تلفن همراه دقت نموده، زیرا در صورت خرید گوشی مسروقه، در نهایت فردی که گوشی را بدون فاکتور خریداری کرده، تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت».
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.