نقشه گوگل برای دور زدن تعرفه‌های تجاری ایالات متحده علیه چین چیست؟

نقشه گوگل برای دور زدن تعرفه‌های تجاری ایالات متحده علیه چین چیست؟ طبق گزارش‌ها، گوگل قصد دارد تلفن‌های پیکسل خود را در یک کارخانه قدیمی نوکیا در ویتنام بسازد تا از تعرفه‌های تجاری ترامپ علیه چین خارج شود. به گزارش انتخاب به نقل از بیزینس اینسایدر، گوگل در تلاش است تا کارخانه قدیمی نوکیا را […]

نقشه گوگل برای دور زدن تعرفه‌های تجاری ایالات متحده علیه چین چیست؟

طبق گزارش‌ها، گوگل قصد دارد تلفن‌های پیکسل خود را در یک کارخانه قدیمی نوکیا در ویتنام بسازد تا از تعرفه‌های تجاری ترامپ علیه چین خارج شود.

به گزارش انتخاب به نقل از بیزینس اینسایدر، گوگل در تلاش است تا کارخانه قدیمی نوکیا را در ویتنام دوباره راه‌اندازی کند تا تولید تلفن پیکسل خود را از چین دور کند.

این حرکت در اوج جنگ تجاری ایالات متحده و چین آغاز شده است، اگرچه مشخص نیست که آیا گوگل چین را ترک می‌کند یا خیر. گوگل تنها شرکت آمریکایی نیست که به دنبال وابستگی کمتر به چین است. طبق گفته‌ها اپل، آمازون، مایکروسافت و دیگر شرکت‌ها نیز برنامه‌هایی برای تنوع بخشیدن به زنجیره تأمین خود تهیه کرده‌اند.

یکی از منابع آگاه وابسته به گوگل می‌گوید: «گوگل، چین را ر‌‌ها نمی‌کند و احتمالاً برخی فعالیت‌ها را در چین نگه می‌دارد. این شرکت آمریکایی می‌داند که اگر در مورد ساخت سخت‌افزار جدی باشد، هرگز نمی‌تواند بازار گسترده چین را ر‌‌ها کند. با این حال، آنها می‌فهمند که به دلیل بالا رفتن هزینه‌ها و شرایط بازار برای حمایت از تولید سخت‌افزار خود نیاز به ایجاد بازاری جدید در خارج از کشور دارند.»

پیشتر گزارش شده بود که گوگل، آمازون، مایکروسافت، دل ‌و ‌اچ‌پی به دنبال این هستند که بخش‌های بزرگ تولید خود را از چین دور کنند. طبق گزارش‌ها، اپل همچنین به دنبال تنوع بخشیدن به خط تولید خود در خارج از چین است و تولیدکنندگان کنسول بازی سونی، مایکروسافت و نینتندو در ماه ژوئن با ارسال نامه‌ای مشترک با هشدار درباره آسیب نامتناسب ناشی از این تعرفه‌ها به مصرف‌کنندگان و مشاغل آمریکایی در این خصوص اطلاعیه دادند.

اما با همه این اطلاعات بد نیست بدانید که جنگ تجاری تنها دلیلی نیست که شرکت‌های فناوری آمریکایی از چین فاصله بگیرند افزایش هزینه‌های کارگری یکی دیگر از عوامل است.