صادرات نفت اوپک افزایش یافت صادرکنندگان نفت خاورمیانه که عضو اوپک هستند، عرضه نفتخام را در اوت به بالاترین حد در چهار ماه گذشته افزایش دادند. به گزارش ایسنا، آمار گردآوری شده توسط بلومبرگ حاکی از آن است که عربستان سعودی، عراق، کویت و امارات متحدهعربی که حدود سهچهارم از تولید نفت اوپک را تشکیل […]
صادرات نفت اوپک افزایش یافت
صادرکنندگان نفت خاورمیانه که عضو اوپک هستند، عرضه نفتخام را در اوت به بالاترین حد در چهار ماه گذشته افزایش دادند.
به گزارش ایسنا، آمار گردآوری شده توسط بلومبرگ حاکی از آن است که عربستان سعودی، عراق، کویت و امارات متحدهعربی که حدود سهچهارم از تولید نفت اوپک را تشکیل میدهند مجموعاً ۱۵٫۷۳ میلیون بشکه در روز نفتخام و میعانات در اوت صادر کردند که در مقایسه با ژوئیه ۷۳۶ هزار بشکه در روز بالاتر بوده است.
جریان نفتخام و میعانات از سوی چهار صادرکننده از این پنج صادرکننده افزایش پیدا کرد و تنها کویت نفت کمتری در اوت نسبت به ژوئیه صادر کرد. بزرگترین افزایش صادرات از سوی عربستان سعودی و امارات متحدهعربی صورت گرفت و صادرات هر کدام بیش از ۳۰۰ هزار بشکه در روز رشد کرد. صادرات عراق از پایانه نفتی بصره به میزان ۱۵۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت. همچنین صادرات نفت ایران نیز ۶۵ هزار بشکه در روز رشد نشان داد. در مقابل صادرات نفت کویت بر مبنای ماهبهماه ۱۰۶ هزار بشکه در روز کاهش داشت.
صادرات نفت از خلیجفارس به هند که نزدیکترین بازار بزرگ است، در اوت نسبت به ماه پیش از آن بهبود یافت. عراق با سهم ۴۵ درصدی، بزرگترین سهم را از این بازار در دست داشت.
جریان نفت به آمریکا نیز برای نخستین بار در ۹ ماه گذشته با رشد صادرات از سوی عربستانسعودی، افزایش پیدا کرد با این حال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد کاهش نشان میدهد و از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون هر ماه پایین یکمیلیون بشکه در روز بوده است.
صادرات بالاتر به آمریکا در آمار واردات که اواسط سپتامبر منتشر میشوند، منعکس خواهد شد زیرا محمولههایی که اوایل اوت بارگیری شدهاند در سپتامبر به خلیج مکزیکو یا وستکاست میرسند. کشتیهای دیگری که مقصدشان نامعلوم است نیز ممکن است به سمت آمریکا در حرکت باشند.
صادرات نفت تولیدکنندکان خاورمیانه به چین بر مبنای ماهبهماه کاهش داشت اما اگر مقصد نهایی کشتیهای بیشتر مشخص شود، ممکن است روند مذکور معکوس شود. عراق در اوت، صادرات نفت خود به چین را به بالاترین حد از فوریه رساند.
براساس گزارش بلومبرگ، صادرات به ژاپن در اوت نسبت به ژوئیه تغییری نداشت و پایین دومیلیون بشکه در روز ماند. امارات متحدهعربی و عربستانسعودی با سهم ۴۵ درصدی و ۴۱ درصدی در ماه گذشته، بازار این کشور را در دست داشتند.
اما صادرات نفت به کرهجنوبی که یکی دیگر از خریداران بزرگ آسیایی است، در اوت به پایینترین حد از ژانویه سال ۲۰۱۷ رسید. عربستان سعودی و امارات متحده عربی حجم کمتری به این کشور صادر کردند اما محمولههای نفتی که به مقاصد نامعلوم در حرکت هستند، ممکن است این تصویر را تغییر دهند.
پیش از این، نظرسنجی اخیر رویترز منتشر شد که براساس آن، تولید نفت اوپک در اوت ۲۹٫۶۱ میلیون بشکه در روز برآورد شده که ۸۰ هزار بشکه در روز نسبت به سطح تولید ژوئیه بالاتر بوده است. این افزایش تولید با توجه به اینکه تولید نفت ایران و ونزوئلا کمتر بوده و عربستانسعودی نیز پایبندی بالاتر از سقف تعیین شده به توافق کاهش تولید نشان داده، تعجبآور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.