عضو کمیسیون عمران مجلس یک وزیر سیاسی نمیتواند عملکرد قابلقبولی در حوزه اقتصاد داشته باشد عضو کمیسیون عمران مجلس میگوید: از آنجا که انتخاب مدیران برگرفته از گرایش سیاسی است بخشهای مهمی مانند تولید و صادرات در معرض مسائل سیاسی قرار گرفته و خسارتهای غیرقابل جبرانی به بار آورده است. به گزارش خانهملت، محمدرضا ملکشاهیراد […]
عضو کمیسیون عمران مجلس
یک وزیر سیاسی نمیتواند عملکرد قابلقبولی در حوزه اقتصاد داشته باشد
عضو کمیسیون عمران مجلس میگوید: از آنجا که انتخاب مدیران برگرفته از گرایش سیاسی است بخشهای مهمی مانند تولید و صادرات در معرض مسائل سیاسی قرار گرفته و خسارتهای غیرقابل جبرانی به بار آورده است.
به گزارش خانهملت، محمدرضا ملکشاهیراد میزان صادرات برق را در مقابل ظرفیت نیروگاهی ناچیز عنوان کرد و گفت: متأسفانه دولتمردان درگیر مسائل سیاسی شدهاند و حتی انتخاب مدیران نه براساس شایستگی بلکه برگرفته از گرایش سیاسی است به همین دلیل بخشهای مهمی مانند تولید، صادرات و جذب سرمایه از خارج در معرض مسائل سیاسی قرار گرفته و خسارتهای غیرقابل جبرانی به بار آورده است.
نماینده مردم خرمآباد و دوره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهای اطراف ایران نیاز مبرم به برق دارند، ادامه داد: اگر وزارت نیرو بر مسأله مهم تولید و صادرات برق متمرکز شده بود اکنون در شرایط بسیار متفاوتی به لحاظ اقتصادی قرار داشتیم این در حالی است که تمامی منابع لازم برای تولید برق همچون آب، نور خورشید، گاز و… در ایران به وفور موجود است.
وی افزود: متأسفانه مسؤولان مربوطه نتوانستهاند با تأمین نیاز کشورهای اطراف به برق برای کشور ارزآوری و ایجاد اشتغال کنند و تا زمانی که تمرکز دولت بر سیاست باشد نمیتوان شاهد تغییرات مثبتی بود چراکه یک وزیر سیاسی نمیتواند عملکرد قابلقبولی در حوزه اقتصاد داشته باشد.
ملکشاهیراد با تأکید بر اینکه نگاه مسؤولان وزارت نیرو در حوزه تولید برق و سدسازی اصلاح شود، اظهار کرد: در حالی ایران بیشترین ظرفیت را برای تولید و صادرات برق دارد که این روزها به دلیل کمکاری نیاز داخلی نیز به سختی تأمین میشود.
در حالی ایران بیشترین ظرفیت را برای تولید و صادرات برق دارد که این روزها به دلیل کم کاری نیاز داخلی نیز به سختی تأمین میشود
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستگاههای نیروگاهی بسیار فرسوده هستند و این مسأله یکی از دلایل کاهش بازدهی نیروگاهها شده است، اضافه کرد: به گفته مسؤولان وزارت نیرو به دلیل تجهیزات فرسوده صادرات برق ۱۷۰۰ مگاوات است، در حالی که در برنامه ششم توسعه بر افزایش تولید برق تا پایان برنامه تأکید موکد شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.