عوامل مؤثر بر دقت دستگاههای موقعیتیاب (GPS) اهمیت مکانیابی امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست اما گاهی اوقات ما به نتیجه دلخواه نمیرسیم و مشکلی در دریافت اطلاعات به وجود میآید. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت دانشبنیان اورنگ در دنیای امروز ما تقریباً هر روز از جیپیاس بر روی دستگاههای مختلف استفاده میکنیم. […]
عوامل مؤثر بر دقت دستگاههای موقعیتیاب (GPS)
اهمیت مکانیابی امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست اما گاهی اوقات ما به نتیجه دلخواه نمیرسیم و مشکلی در دریافت اطلاعات به وجود میآید.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت دانشبنیان اورنگ در دنیای امروز ما تقریباً هر روز از جیپیاس بر روی دستگاههای مختلف استفاده میکنیم. از مسیریابی و پیدا کردن کافه یا رستوران مناسب با تلفن همراه تا پیداکردن خودرو دزدیده شده یا حتی فرستادن موقعیت خود یا آدرس مورد نظر برای دیگران. در اکثر این موارد دقیق بودن اطلاعات مکانی اهمیت ویژهای دارد؛ هرچند همیشه نتیجه دلخواه را از دستگاه نمیگیریم و گاه دستگاه قادر به دریافت سیگنال نیست یا خطای اطلاعات دریافتی به چندین متر میرسد. برای اطمینان از دقت اطلاعات و سیگنال دریافتی باید به موارد زیر دقت کرد:
۱. انرژی کافی: شاید فکر کنید نیاز به گفتن نیست اما به وفور مشاهده شده که برق دستگاه با ولتاژ درست و مورد نیاز دستگاه وصل نشده که این امر علاوه بر ایجاد اختلال در دقت و عملکرد دستگاه در درازمدت باعث آسیب رسیدن و از کار افتادن دستگاه خواهد شد. اگر قصد استفاده از ردیاب روی خودرو خود دارید حتماً این کار را به متخصصین بسپارید.
۲. عدم وجود مانع برای سیگنال: میدانیم که فلزات و سازههای بتنی سد راه سیگنالهای جیپیاس میشوند. برای اطمینان از عملکرد هر چه بهتر دستگاه خود از فلزات و تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی که باعث اختلال در سیگنال میشوند دوری کنید. همچنین هنگام نصب دستگاههای ردیاب روی خودرو برای جلوگیری از سرقت آن را در محلی مخفی قرار میدهند؛ اطمینان حاصل کنید که محل نصب دستگاه مناسب بوده و مشکلی برای سیگنالهای لازم برای کارکرد دستگاه ایجاد نمیشود.
۳. نصب صحیح دستگاه: برخی دستگاههای جیپیاس علائم و نشانههایی روی خود دارند که جهت نصب یا محل قرارگیری آنتن دستگاه را مشخص میکند. دقت کردن به این نشانهها و نصب درست دستگاه باعث بهبود عملکرد آن میشود.
۴. شرایط آب و هوایی و محیطی: دستگاههای جیپیاس مانند تمام دستگاههای الکترونیکی دیگر یک دمای عملکرد بهینه دارد که در آن بازه بهترین بازده را به شما خواهد داد. موقع خرید و نصب به مشخصات دستگاه دقت کنید. دمای بسیار بالا یا بسیار پایین میتواند آسیب جدی به دستگاه وارد کند.
علاوه بر موارد فوق شرایط آبوهوایی نیز روی سیگنال دریافتی دستگاه تأثیر دارد. شرایطی مانند هوای ابری یا برف و باران شدید میتواند باعث اختلال در ردیابی شود.
۵. کیفیت برد و قطعات دستگاه: همه میدانیم که هر دستگاه الکترونیکی دارای یک عمر مفید است. این عدد برای دستگاههایی که روزمره استفاده میشوند مانند گوشیهای هوشمند حدود دو سال تخمین زده میشود. دستگاههای جیپیاس و ردیاب نیز از این قاعده مستثنا نیستند. عمر مفید این دستگاهها علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد مانند نصب صحیح، ولتاژ مناسب و دمای مناسب، به فاکتورهای سختافزاری خود دستگاه نیز وابسته هست. عواملی مانند کیفیت مواد استفاده شده در بدنه و میزان محافظت برد دستگاه در برابر شرایط فیزیکی (ضربه، رطوبت و…)، قطعات استفاده شده درون دستگاه، سیمها و اتصالات و…
۶. سازگاری با ساختار ارتباطی داخلی: با توجه به اینکه دستگاههای ردیاب دارای ماژول GSM میباشند و از سیمکارت برای ارسال و دریافت اطلاعات لازم استفاده میکنند و با توجه به اینکه تمام دستگاههای سیمکارت خور داخل کشور مشمول طرح رجیستری میشوند، حتماً دقت فرمایید که شرکت طرف قرارداد شما از دستگاههای رجیستر شده و سازگار با خطوط ارتباطی داخلی استفاده میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.