۲٫۵ برابر شدن تولید زغال‌سنگ معادن البرزشرقی

 ۲٫۵ برابر شدن تولید زغال‌سنگ معادن البرزشرقی مدیرعامل شرکت معادن البرز شرقی، از تولید سالانه ۱۷۰ هزار تن کنسانتره زغال‌سنگ در معادن این شرکت خبر داد و گفت: این میزان تولید، رشد ۲٫۵ برابری را نسبت به دو سال پیش نشان می‌دهد. به گزارش ایرنا، منصور شریف، با بیان اینکه موادمعدنی تولید شده از معادن […]

 ۲٫۵ برابر شدن تولید زغال‌سنگ معادن البرزشرقی

مدیرعامل شرکت معادن البرز شرقی، از تولید سالانه ۱۷۰ هزار تن کنسانتره زغال‌سنگ در معادن این شرکت خبر داد و گفت: این میزان تولید، رشد ۲٫۵ برابری را نسبت به دو سال پیش نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا، منصور شریف، با بیان اینکه موادمعدنی تولید شده از معادن شرکت البرز شرقی در منطقه طزره دامغان برای استفاده در کوره‌بلند تولید فولاد و آهن به اصفهان ارسال می‌شود، تصریح کرد: این شرکت دارای شش پروانه بهره‌برداری در شهرهای شاهرود، دامغان و مینودشت استان گلستان و کارخانه زغالشویی است.

وی از فعالیت ۱۸۰۰ کارگر در معادن زیر پوشش این شرکت به صورت امانی و پیمانی هم خبر داد و افزود: تولیدات معادن زیر پوشش شرکت زغال‌سنگ البرز شرقی در سال ۹۶ به میزان ۹۰ هزار تن بود که این عدد به ۱۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت معادن زغال‌سنگ البرزشرقی شاهرود یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده ۳۳۵ میلیارد تومان بدهی‌های شرکت البرز شرقی در سال گذشته تسویه شد.

شرکت معادن البرز شرقی یکی از شرکت‌هایی است که در راستای واگذاری شرکت‌های دولتی، در دولت دهم واگذار شد، این واگذاری مشکلات زیادی مانند تأخیرهای چند ماهه در پرداخت حقوق کارکنان را در پی داشت.

 شریف، افزایش تولید مواد معدنی کنسانتره به میزان ۲۰۰ هزار تن، توسعه معادن زیر پوشش و اکتشافات جدید را از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت البرز شرقی در آینده عنوان کرد.

وی، برنامه‌ریزی به‌منظور ایجاد مقدمات ورود به فرابورس با انضباط مالی ایجاد شده و بهینه‌سازی را یکی از برنامه‌های پیش‌رو عنوان کرد و گفت: مدیرعامل شرکت معادن زغال‌سنگ البرزشرقی شاهرود، خاطرنشان کرد: این شرکت که حدود نیم قرن سابقه فعالیت معدنی است در گذشته تا هفت هزار نفر شاغل داشت، اما پس از یک رکود بزرگ در حال اوج‌گیری است به‌طوری که اکنون با یک‌هزار و ۸۳۸ تن شامل ۷۸۹ نفر در بخش‌ پیمانکاری و یک‌هزار و ۴۹ نفر به‌طور امانی، بزرگ‌ترین بنگاه اقتصادی و اشتغالزایی استان سمنان است.

شریف، با بیان اینکه معادن زغال‌سنگ زیر پوشش شرکت شامل چهار پروانه بهره‌برداری در استان سمنان و سه پروانه بهره‌برداری در استان گلستان است ادامه داد: این معادن به صورت زیرزمینی استخراج می‌شوند و زغال‌سنگ خام آنها در کارخانه زغالشویی شرکت فرآوری می‌شود.

وی، از این شرکت به عنوان تنها تولیدکننده عمده کنسانتره زغال‌سنگ در منطقه شمال‌شرق نام برد و افزود: تولیدات دیگر معادن زغال‌سنگ منطقه نیز در این کارخانه فرآوری می‌شود.

مدیرعامل شرکت معادن البرزشرقی شاهرود از افزایش تولیدات در آینده خبر داد و گفت: با توجه به بازار خوب زغال‌سنگ خام، افزایش تولید کنسانتره زغال‌سنگ تا ۲۰۰ هزار تن برنامه‌ریزی شده است.

شریف از فعالیت چهار تولیدکننده اصلی زغال‌سنگ، معادن زغال‌سنگ طبس، کرمان، البرز شرقی و البرز مرکزی خبر داد و افزود: شرکت معادن زغال‌سنگ البرز شرقی سومین تولیدکننده این ماده معدنی در کشور است.

مدیرعامل شرکت معادن البرزشرقی شاهرود، با تأکید بر اینکه فعالیت معدن کاری به‌طور مستقیم با سازمان آبخیزداری و منابع طبیعی مرتبط است ادامه داد: این شرکت در چند سال گذشته استاندارد‌ها و دستورالعمل‌های زیست‌محیطی معدنکاری را در قالب سیستم مدیریت یکپارچه ایزو ۱۴۰۰۱ پیاده‌سازی و برای محافظت و احیاء محیط‌زیست و منابع طبیعی اقدامات مناسبی را انجام داده است.

وی گفت: در سه ماه نخست پارسال ۱۳هزارو ۳۶۰ تن زغال‌سنگ خام تولید می‌شد که این میزان با ۶۶درصد افزایش به ۲۲ هزارو۴۵۰ تن در سه ماه نخست امسال افزایش یافت.

 مدیرعامل معادن زغال‌سنگ البرز شرقی تسویه بدهی این شرکت را یکی دیگر از کارهای انجام شده در دو سال گذشته عنوان کرد و افزود: تا پایان سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بخش خصوصی تولید زغال‌سنگ بدهی وجود داشت که تسویه شد.

وی افزود: تسویه حدود ۵۴ میلیارد تومان بدهی ذوب‌آهن اصفهان به سازمان خصوصی‌سازی و حدود ۹ میلیارد تومان بدهی شرکت به سازمان امور مالیاتی از محل تهاتر مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی از دولت و در قالب اوراق تسویه خزانه از دیگر کارهای انجام شده است.

مدیرعامل شرکت معادن البرزشرقی شاهرود، با بیان اینکه حدود ۸۳ میلیارد تومان بدهی به سازمان خصوصی‌سازی از محل تهاتر مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی از دولت و در قالب اوراق تسویه خزانه صورت گرفته است خاطرنشان کرد: در سایه برنامه‌ریزی تسویه حدود ۷۰ میلیارد تومان بدهی البرز شرقی به شرکت تهیه و تولید، شرکت ملی فولاد و سازمان ایمیدرو در قالب تهاتر با شمش فولادی ذوب‌آهن اصفهان نیز محقق شد.