اجرای طرح پژوهشی مطالعه سولفید هیدروژن مخزن آسماری؛ بهزودی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از اجرایی شدن طرح پژوهشی سولفید هیدروژن مخزن آسماری میدان مارون با همکاری مراکز پژوهشی داخلی خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی نفت ایران، احمد محمدی با تأکید بر اهمیت موضوع پژوهش و استفاده از فناوریهای […]
اجرای طرح پژوهشی مطالعه سولفید هیدروژن مخزن آسماری؛ بهزودی
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از اجرایی شدن طرح پژوهشی سولفید هیدروژن مخزن آسماری میدان مارون با همکاری مراکز پژوهشی داخلی خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی نفت ایران، احمد محمدی با تأکید بر اهمیت موضوع پژوهش و استفاده از فناوریهای نوین در صنعت نفت، گفت: امسال ۲۵ طرح پژوهشی در نفت تعریف شده است که از این میان یک طرح با موضوع مطالعه علت ترش شدن نفت مخزن آسماری میدان مارون مربوط به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است.
وی افزود: مسأله آمیختگی نفت مخزن آسماری میدان مارون به سولفید هیدروژن از دیرباز جزء دغدغههای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بوده است و در این زمینه اقدامهایی برای بررسی این مسأله انجام شده و امیدواریم با انجام این طرح پژوهشی بتوانیم به نتایج مورد نظر دست یابیم.
محمدی اظهار امیدواری کرد که بتوان امسال با همکاری مراکز پژوهشی داخلی اجرای این طرح پژوهشی را اجرایی کرد.
شایان ذکر است؛ پیش از این ابراهیم طالقانی، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران از اجرای ۲۵ پروژه کلان پژوهشی جدید در برنامه ششم توسعه خبر داده و گفته بود: مجموع پروژههای پژوهشی تعریفشده در برنامه ششم توسعه، ۲۵ کلان پروژه است. هر کدام از این کلان پروژهها خود مشتمل بر چند ریزپروژه است که با تأمین اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی، هفتمیلیون دلاری و ۱۱ میلیون یورویی اجرایی میشود.
به گفته طالقانی، با توجه به محدودیت منابع مالی، تلاششده تا با برنامهریزیهای انجامشده این پروژههای پژوهشی در طول سال جاری و سال آینده به تدریج وارد مرحله اجرا شود. گفتنی است؛ براساس برنامه ششم توسعه، شرکتها موظف هستند یک درصد از بودجه عملیاتی خود را به هزینههای فناورانه اختصاص دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.