ناهماهنگی در واردات عامل کمبود قطعات یدکی رئیس اتحادیه تعمیرکاران استان تهران از نایاب بودن و گرانی برخی قطعات یدکی خودرو خبر داد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علیرضا نیکآیین گفت: قطعات الکترونیکی خودرو بیشتر وارداتی است متأسفانه در مبادی ورودی با مشکلاتی که به تازگی برای ورود کالا ایجاد شده، این وضعیت را به وجود […]
ناهماهنگی در واردات عامل کمبود قطعات یدکی
رئیس اتحادیه تعمیرکاران استان تهران از نایاب بودن و گرانی برخی قطعات یدکی خودرو خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علیرضا نیکآیین گفت: قطعات الکترونیکی خودرو بیشتر وارداتی است متأسفانه در مبادی ورودی با مشکلاتی که به تازگی برای ورود کالا ایجاد شده، این وضعیت را به وجود آورده است.
وی افزود: ناهماهنگیهایی که در بحث واردات وجود دارد منجربه این شد که در مقاطع مختلف برخی از قطعات نایاب شود که این خود باعث افزایش قیمتها و به تبع ایجاد مشکلاتی در بازار کرده است.
رئیس اتحادیه تعمیرکاران استان تهران ضمن گلایه از پروسه طولانی و زمانبر اداری ترخیص کالا در گمرکات کشور، گفت: قطعات یدکی به گمرکات وارد، اما روند ترخیص این قطعات به دلیل بروکراسی اداری بسیار کُند است. بنابراین انتظار میرود قطعات مزبور هرچه سریعتر در بازار تزریق تا قیمتها متعادل شود این طور نباشد که صاحب خودرو بر اثر نبود و گرانی شدید قطعه به تعمیرگاه مراجعه نکند.
نیکآیین درخصوص جعل برند (نشان تجاری) قطعات یدکی نیز، افزود: این مسأله مربوط به اتحادیه لوازم یدکی خودرو میشود.
وی گفت: اتحادیه مربوطه نیز همه توان خود را گذاشته، اما بازار خیلی گسترده است. بنابراین جلوگیری از این کار نیازمند عزم جدی و تلاش همه جانبه است.
رئیس اتحادیه تعمیرکاران استان تهران اضافه کرد: قطعهسازانی که برای خودروسازان قطعه تولید میکنند تیراژ تولید این واحدها هماکنون به حدی نیست که بتوانند بازار را تأمین کنند. بنابراین اگر واحدهای قطعهسازی بتوانند بازار را تأمین کنند دست افراد جاعل و متخلف از بازار لوازم یدکی کوتاه خواهد شد.
نیکآیین تصریح کرد: اگر بتوان قیمت قطعات را متعادل کرد این خود بزرگترین برخورد با اشخاصی که در حال جعل و تقلب لوازم یدکی هستند.
وی با بیان اینکه شناسایی تولیدکنندگان این نوع قطعات، بسیار دشوار است، گفت: این قطعات بدون هیچگونه نظارتی در کارگاههای به اصطلاح زیرپلهای و پنهان تولید میشود و به نام برند در بازار به فروش میرسند که فاقد کیفیت، اصالت و استاندارد است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.