معاون وزیر نفت مطرح کرد طرح تبدیل متانول به پروپیلن در غرب ایران زیر ذره بین بررسی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از بررسی اجرای پروژه تبدیل متانول به پروپیلن (PVM) در یکی از استانهای غرب کشور خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نفت، بهزاد محمدی در آیین امضاء توافقنامه همکاری […]
معاون وزیر نفت مطرح کرد
طرح تبدیل متانول به پروپیلن در غرب ایران زیر ذره بین بررسی
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از بررسی اجرای پروژه تبدیل متانول به پروپیلن (PVM) در یکی از استانهای غرب کشور خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نفت، بهزاد محمدی در آیین امضاء توافقنامه همکاری ارائه دانش فنی واحد تولید پلیاتیلن سنگین که در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست به امضاء علی پژوهان، مدیرعامل شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی و سیاوش درفشی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز رسید، از شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی به عنوان خادم توسعه صنعت پتروشیمی قدردانی کرد.
وی با اشاره به اینکه هدف شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی ارائه خدمت به صنعت پتروشیمی است و این وظیفه ذاتی این شرکت است، افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به دنبال اعداد و ارقام نیست و تنها توسعه فنآوری برای ما کافی است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با قدردانی از اعتماد هلدینگ نفت و گاز پارسیان و پتروشیمی تبریز به شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی اظهار کرد: ما از گره خوردن دستان صنعت و شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی خوشحال میشویم و این اتفاق باید تکرار شود.
محمدی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی، صنعت فنآورانه و پیچیدهای است، تصریح کرد: ۲۸۶ دانش فنی (لایسنس) از نقاط مختلف دنیا وارد این صنعت در کشور شده است و باید به سمت اتکا و اعتماد واقعی به توانمندیهای داخلی حرکت کنیم، نه به صورت شعاری.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی در بحث توسعه دانش فنی فرایندها به دلیل زمانبری، هزینه بالا و تخصصی بودن ورود نکرده است، گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی از فعالیت شرکتهای کوچک و بزرگ برای کار در این حوزه استقبال میکند.
محمدی ادامه داد: ما در شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی در حکم پدری برای توسعه فنآوری صنعت هستیم و رقیب کسی نیستیم و بنده از همه شرکتها دعوت به استفاده از امکانات مجموعه شرکت پژوهش و فنآوری میکنم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی تاکنون هفت دانش فنی را در حوزه توسعه دانش فنی فرایندها کسب کرده است.
وی با اشاره به اهمیت دانش فنی تبدیل متانول به پروپیلن به دلیل فراوانی گازطبیعی در کشور گفت: اجرای پروژه PVM در یکی از استانهای غرب کشور در حال بررسی است و امیدوارم تا پایان سال عملیاتی شود.
همچنین در ادامه علی پژوهان، مدیرعامل شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی در این آیین با اشاره به اینکه این شرکت حدود ۱۵ سال روی دانش فنی پلی اتیلن سنگین کار کرده است، گفت: این مجموعه هم اکنون توانمندی ارائه دانش فنی این فنآوری را در ظرفیتهای مختلف دارد.
وی با بیان اینکه تمامی تجهیزات نرمافزاری و سختافزاری لازم در شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی وجود دارد، افزود: لایسنس پلیاتیلن سنگین به ظرفیت ۳۱۰ هزار تن در سال پس از مذاکرات لازم با شرکت پتروشیمی تبریز به نتیجه رسید.
سیاوش درفشی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز نیز در این آیین اظهار کرد: این برای نخستین بار است که تولید یک محصول پلیمری با دانش بومی در کشور انجام میشود.
وی با اشاره به برنامه افزایش تولید شرکت پتروشیمی تبریز ادامه داد: این شرکت در نظر دارد در مدت چهار سال حجم تولید خود را دو برابر افزایش دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.