رشد داراییهای خارجی بانکها در پایان سال ۱۳۹۳ نسبت به دوره قبل به شدت کاهش یافت. ورود چند بانک و مؤسسه به پوشش آماری بانک مرکزی رشد بیش از ۱۲۰ درصدی را برای سال ۱۳۹۲ رقم زده بود که در دوره بعد اثر آن خنثی شده و هیچ رشدی به همراه نداشته است. به […]
رشد داراییهای خارجی بانکها در پایان سال ۱۳۹۳ نسبت به دوره قبل به شدت کاهش یافت. ورود چند بانک و مؤسسه به پوشش آماری بانک مرکزی رشد بیش از ۱۲۰ درصدی را برای سال ۱۳۹۲ رقم زده بود که در دوره بعد اثر آن خنثی شده و هیچ رشدی به همراه نداشته است.
به گزارش ایسنا، بانک مرکزی آخرین تحولات اقتصادی سال گذشته را اعلام کرد. بر این اساس تغییر داراییها و بدهیهای شبکه بانکی حاکی از ترازشدن مجموعه آنها در ۲۰۷۷ هزار و ۲۱۴ میلیارد تومان است.
این در حالی است که دارایی خارجی بانکها در پایان سال گذشته به ۵۰۳ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال قبل از آن ۰٫۴ درصد کاهش دارد.
دارایی خارجی بانکها از سال ۱۳۸۹ تا پایان سال ۱۳۹۳، حدود ۳۴۰ هزار میلیارد تومان افزایش دارد. این بخش از ترازنامه شبکه بانکی از ۱۶۸ هزار میلیارد تومان به ۵۰۳٫۵ هزار میلیارد رسیده است.
دارایی خارجی شبکه بانکی در چند سال اخیر نوسان قابل توجهی دارد بهطوری که از ۲۲۷ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۱ با بالغ بر ۱۲۲درصد رشد به ۵۰۵ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۲ افزایش مییابد، ولی این رشد در فاصله سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ متوقف شد. بهطوری که از ۵۰۵ هزار میلیارد با کاهش اندکی به ۵۰۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.
این در حالی است که بنا بر آنچه بانک مرکزی درباره دلیل درصد بالای تغییر سال ۱۳۹۲ نسبت به سالهای قبل و بعد توضیح داده است، در این سال، آمار ۶ بانک ایران زمین، قرضالحسنه رسالت، خاورمیانه، بینالملل کیش، ایران و ونزوئلا، قوامین و ۴ مؤسسه اعتباری پیشگامان آتی، صالحین، عسکریه و کوثر نیز به آمارهای پولی و بانکی کشور اضافه شده است. در عین حال که بانک قرضالحسنه مهر ایران نیز از اسفند ۱۳۹۲ از شمول بانکهای تخصصی خارج و به طبق بانکهای غیردولتی اضافه شده که موجبات رشد قابل توجه را فراهم آورده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.