ضرورت استفاده از ظرفیت مراکز پژوهشی در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پتانسیل ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت پتروشیمی در داخل کشور وجود دارد و باید پیوند بین دانشگاهیان و مراکز پژوهشی با صنعت نزدیکتر شود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پتروشیمی، عادل نژاد سلیم مشاور […]
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پتروشیمی، عادل نژاد سلیم مشاور شرکت نفت و گاز پارسیان در مورد مزایای این نمایشگاه نسبت به دورههای قبل گفت: ماهیت نمایشگاه در سراسر جهان ارایه کننده و آشنایی با توانمندیها و مذاکرات مسبب عقد قراردادهای تجاری است و عمده قراردادهای جدید و بازاریابی از طریق حضور در نمایشگاههای تخصصی امکان پذیر است. نمایشگاه ایران پلاست نیز هر دوره پر رنگتر و با کیفیت برگزار میشود و در مقایسه با دورههای گذشته شاهد ارتقا وتبحر شرکتها در ادبیات مذاکره هستیم.
نژاد سلیم در مورد استفاده از توان داخل برای ساخت تجهیزات و تأمین نیاز صنعت پتروشیمی خاطرنشان کرد: میتوان ادعا کرد که ۷۰ درصد از پروژههای اجرا شده در صنعت پتروشیمی با بهرهگیری از ساخت داخل بوده است. پیچیدهترین تجهیزات نیز در داخل ساخته شده پس این امکان برای محققان و دانشگاهیان ما وجود دارد، به عبارت دیگر پتانسیل ساخت تجهیزات در داخل کشور وجود دارد و تنها باید پیوند بین دانشگاهیان و مراکز پژوهشی با صنعت عميقتر شود.
وی ادامه داد: نگاه دانشگاهیان تئوریک و نگاه صنعتگران تجاری و اقتصادی است بر همین اساس صنعتگران به دانشگاهیان اعتماد نکردهاند و تعامل این دو گروه پیوسته و مداوم نیست حال آنکه صنعتگران باید ریسک بهرهبرداری از پژوهش را بپذیرند و امکان تولید ایدهها و تحقیقات دانشگاهی و پژوهشی را فراهم کنند. از اينرو شرکت نفت و گاز پارسیان با این دیدگاه از پژوهشگاهها برای تبدیل ایده به محصول تجاری مطالبه میکند. بر اساس آن شاهد عقد قراردادهای شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی با واحدهای تولیدی هستیم و امیدواریم در آینده صاحب لايسنس در صنعت پتروشیمی باشیم که نیازمند همت و تعریف یک استراتژی و افق تحقیقاتی و پژوهشی برای صنعت هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.