صرفهجویی ۱۰ میلیون بيورویی با بومیسازی دانش گوگرد زدایی مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان با اشاره به امضاء تفاهمنامه طراحی، نصب و راهاندازی واحد بازیابی گوگرد پتروشیمی ایلام گفت: اجرای این پروژه موجب صرفهجویی ارزی ۱۰ میلیون یورویی میشود. به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، رسول اشرف زاده با اشاره به امضاء تفاهمنامه طراحی، نصب و […]
صرفهجویی ۱۰ میلیون بيورویی با بومیسازی دانش گوگرد زدایی
مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان با اشاره به امضاء تفاهمنامه طراحی، نصب و راهاندازی واحد بازیابی گوگرد پتروشیمی ایلام گفت: اجرای این پروژه موجب صرفهجویی ارزی ۱۰ میلیون یورویی میشود.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، رسول اشرف زاده با اشاره به امضاء تفاهمنامه طراحی، نصب و راهاندازی واحد بازیابی گوگرد پتروشیمی ایلام بر اساس دانش فنی ایرانی گفت: اجرای این پروژه موجب صرفهجویی ارزی ۱۰ میلیون یورویی، استفاده از توان و دانش ایرانی و همچنین اشتغالزایی میشود.
بر اساس این تفاهمنامه، گوگردگرانول به ظرفیت ۸۸۱۵ تن در سال بین شرکت پتروشیمی ایلام و شرکت نورهان صنایع بر اساس فرایند Claus و با بهرهگیری از دانش فنی پژوهشگاه صنعت نفت در حضور جعفر توفیقی رییس پژوهشگاه صنعت نفت، حبیب ا… بیطرف رییس هیأت مدیره شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی، رسول اشرف زاده مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان، وشاپورتقی پور مدیرعامل پتروشيمي ایلام به امضاء رسید.
در این مراسم مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان با اشاره به انعقاد قرارداد گوگردزدایی در پتروشیمی ایلام گفت: صاحب این تکنولوژی پژوهشگاه صنعت نفت است و بعد از اجرای این پروژه با توجه به سیاست هلدینگ مبنی بر استفاده حداکثری از دانش بومی و استفاده از لیسانسهای ایرانی این تکنولوژی در سایر واحدها هم اجرا خواهد شد.
اشرف زاده تأکید کرد: اجرای این پروژه موجب صرفهجویی ارزی ۱۰ میلیون یورویی، استفاده از توان و دانش ایرانی و همچنین اشتغالزایی میشود.
مدیرعامل پتروشیمی ایلام نیز در این مراسم، اجرای این پروژه را از منظر محیطزیستی مهم دانست و گفت: با اجرای این پروژه انتقال گاز H2S با غلظت بالا که پیش از این قرار بود با لولهای به طول ۱۴ کیلومتر از مجتمع پتروشیمی ایلام به پالایشگاه منتقل شود که موجب آلودگی محیط زیستی و خطرات دیگری میشد از این چرخه حذف شده و کمک شایانی به حفظ محیطزیست منطقه خواهد کرد.
تقیپور خاطر نشان کرد: با اجرای این پروژه گاز H2S به جامد تبدیل و به فروش میرسد و علاوه بر حذف عامل تهدیدکننده محیط زیست تبدیل به محصولی سودآور برای مجتمع میشود.
همچنین محمد باقر عالی در این آیین با اشاره به برگزاری نمایشگاه ساخت داخل در دو ماه گذشته که نیازمحور بود، گفت: شرکتها و فعالانی که در صنایع مختلف نیازمند کالا یا تجهیزاتی بودند در این نمایشگاه حضور داشتند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ظرفیت بسیار عظیمی در تکمیل زنجیره ارزش کشور دارد، افزود: این صنعت نقشی بسزا را به عنوان برطرفکننده نیاز سایر صنایع ایفا میکند.
مدیرعامل سازمان ایدرو تأکید کرد: این تفاهمنامه به منظور کمک شرکت ملی صنایع پتروشیمی به تعمیق نهضت ساخت داخل در سال رونق تولید برای استفاده از ظرفیتهای این صنعت امضاء میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.