زیرساخت‌های لازم برای استفاده از فیلتر جذب دوده فراهم شود

مدیرعامل ایران خودرو دیزل خواستار شد زیرساخت‌های لازم برای استفاده از فیلتر جذب دوده فراهم شود مدیرعامل ایران خودرو دیزل، فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم همچون سوخت مناسب و باکیفیت برای استفاده از فیلتر جذب دوده در خودروهای تولیدی این شرکت را از مسؤولان خواستار شد. به گزارش مناقصه‌مزایده «مهدی یونسیان» با انتقاد از هیاهویی که برای […]

مدیرعامل ایران خودرو دیزل خواستار شد

زیرساخت‌های لازم برای استفاده از فیلتر جذب دوده فراهم شود

مدیرعامل ایران خودرو دیزل، فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم همچون سوخت مناسب و باکیفیت برای استفاده از فیلتر جذب دوده در خودروهای تولیدی این شرکت را از مسؤولان خواستار شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده «مهدی یونسیان» با انتقاد از هیاهویی که برای پیشنهاد ایران خودرو دیزل مبنی بر امهال در اجرای قانون نصب فیلتر جذب دوده به راه افتاده است افزود: به جای این جوسازی‌‌ها باید به دنبال ایجاد زیرساخت لازم از جمله تأمین و توزیع سوخت مناسب برای استفاده از فیلتر جذب دوده بود.

وی نصب فیلتر جذب دوده بدون توزیع سوخت مناسب را مانند استفاده از دستگاه حساس تصفیه کننده آب و استفاده از آب گل آلود توصیف کرد و گفت: استفاده از فیلترهای جذب دوده بدون تأمین سوخت باکیفیت و استاندارد بی‌فایده است و الزام بر اجرای آن صرفاً سبب هدررفت منابع ارزی کشور می‌شود.

یونسیان با بیان این که تمامی محصولات ایران خودرو دیزل مجهز به این سیستم بوده‌اند تصریح کرد: درخواست ایران خودرو دیزل معافیت از قانون نصب فیلتر دوده و یا صدور مجوز محدود تا زمان تأمین، توزیع و استفاده از سوخت مناسب و با کیفیت بوده است.

وی افزود: نمونه‌برداری‌هایی که از سوخت انجام شده نشان می‌دهد عدد PPM آن از ۵۰ تا ۶ هزار است و مادامی که باک خودرو از سوختی با PPM نامناسب تغذیه شود کارایی سیستم جذب فیلتر از بین خواهد رفت.

مدیرعامل ایران خودرو دیزل با تأکید بر تبعیت این شرکت از قانون گفت: هر هزینه‌ای باید از نگاه ملی آثار مثبت داشته باشد، برهمین اساس پیشنهاد کارشناسی را به رییس ستاد اقتصاد مقاومتی ارایه کرده‌ایم که بررسی شود.

وی هزینه بسته سیستم ATS را حدود ۵ هزار دلار دانست و ادامه داد: هر خودرویی که مجهز به فیلتر دوده باشد اما از گازوییل مناسب استفاده نکند نه تنها کارایی نخواهد داشت بلکه هزینه‌های قابل توجهی را به مشتری تحمیل خواهد کرد.

یونسیان با بیان این که اگر ضوابط و مقررات قانونی در تولید محصول را رعایت نکنیم محصولات شماره‌گذاری نمی‌شوند گفت: پیشنهادی را در جهت حفظ منافع ملی مطرح کرده‌ایم، امیدواریم نهضتی برای تأمین سوخت مناسب ایجاد شود تا این موضوع رفع شود.

وی تصریح کرد: اگر زیرساخت لازم برای استفاده از سوخت استاندارد مورد نیاز براساس استاندارد موردنظر سازمان محیط زیست فراهم بود، ما هیچگاه این پیشنهاد را مطرح نمی‌کردیم اما با وضعیت فعلی و نبود سوخت استاندارد، استفاده از این سیستم هدر دادن منابع ارزی است که به مشتریان ما به دلیل افزایش قیمت محصول فشار وارد خواهد کرد.