خط تولید گروه ملی فولاد ایران هم متوقف شد به دنبال تعطیلی پیدر پی کارخانههای تولیدی مطرح و بنام کشور، خبرها حکایت از این دارد که کارخانه گروه ملی صنعتی فولاد ایران نیز تعطیل شد. کارخانهای که بیشترین مقدار از میزان مصرفی فولاد کشور در آن تولید میشد و همچنین مهمترین قطب تولیدی فولاد در […]
خط تولید گروه ملی فولاد ایران هم متوقف شد
به دنبال تعطیلی پیدر پی کارخانههای تولیدی مطرح و بنام کشور، خبرها حکایت از این دارد که کارخانه گروه ملی صنعتی فولاد ایران نیز تعطیل شد.
کارخانهای که بیشترین مقدار از میزان مصرفی فولاد کشور در آن تولید میشد و همچنین مهمترین قطب تولیدی فولاد در کشور محسوب میشد این روزها در تعطیلی به سر میبرد و کارگران آن هم بیکارند.
به گزارش سایت دانا، کارخانهای که در سال ۸۹ با تولید یک میلیون و ۳۶۰ هزار تن محصول نهایی و ۳۰۰ هزار تن فولاد خام (به ترتیب ۱۲ و ۱۳ درصد رشد) بالاترین رکورد تولید را در کشور به دست آورد ولی در حال حاضر بنا به گفته یکی از کارگران خطوط تولید این کارخانه، گروه ملی صنعتی فولاد ایران قریب به ۷ ماه است که خطوط تولیدش غیرفعال است و سرنوشت ۴۰۰۰ کارگر این کارخانه در هالهای از ابهام قرار دارد.
یکی از کارگران خطوط تولید گروه ملی صنعتی فولاد ایران که نخواست نامی از او برده شود، اظهار داشت: قریب به ۷ ماه میشود که کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران دیگر در خطوط تولید مشغول بهکار نیستند و عملاً کارخانه دیگر فعالیتی را در راستای تولید انجام نمیدهد و رسماً کارخانه در حالت غیرفعال قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود: با توجه به وضع اسف باری که در این کارخانه مطرح و بنام استان خوزستان صورت گرفته است، دیگر مدیرانش توان اداره آن را ندارند و یکی پس از دیگری از سمت خود استعفا میدهند؛ در طول ۷ ماه گذشته هم چند مدیر برای اداره این کارخانه آمدند ولی بعد از مشاهده نابسامانیها و وضعیت نامطلوب موجود در این واحد صنعتی از ادامه همکاری خودداری کردند.
این کارگر گروه ملی صنعتی فولاد ایران با بیان اینکه حق و حقوق کارگران در طی این ۷ ماه بهطور کامل پرداخت نشده است، گفت: حق و حقوق کارگران از ۷ ماه گذشته تا کنون، تنها ۳ ماهش آن هم در اواخر فروردین ماه امسال واریز شد و حقوق ۴ ماه باقی مانده هنوز به حسابها واریز نشده است.
وی همچنین در تشریح وضعیت فعلی کارگران خطوط تولید گروه ملی صنعتی فولاد، تصریح کرد: این کارخانه بالغ بر ۴هزار نفر کارگر دارد که مدت ۷ ماه است این کارگران در خطوط تولید فعالیت نمیکنند و به فعالیتهای غیرتولیدی در محیط کاری کارخانه میپردازند.
این کارگر همچنین در خصوص وضعیت انبارهای این کارخانه افزود: تمامی انبارهای متعلق به این واحد صنعتی خالی از محصولات میباشند، زیرا به دلایلی که گفته شد دیگر کارخانه تولیدی ندارد تا انبارهای آن مملو از محصولات باشد.
وی در پایان در پاسخ به این موضوع که چرا تاکنون خبری از این موضوع در رسانهها منتشر نشده است، بیان کرد: از مدتها پیش با برخی از مسؤولان دولتی، نمایندگان مجلس و سایر نهادهای مرتبط پیگیر این قضیه بودیم ولی متأسفانه هیچ کدام از نهادهای مسؤول پاسخگو نبودند و هیچ اقدامی در این خصوص از جانب آنها انجام نشد.
در ادامه یکی دیگر از مسؤولین خطوط تولید گروه ملی صنعتی فولاد ایران با تأیید مطالب فوق در خصوص تعطیلی کارخانه تولید گروه ملی صنعتی فولاد ایران اظهار داشت: بعد از اعدام امیرمنصورآریا، وضعیت کارخانه حالت آشفتهای را به خود گرفت و دیگر ثبات رویهای در امور تولیدی و بازرگانی کارخانه صورت نگرفت.
وی ادامه داد: بعد از ماجرای اعدام امیرمنصورآریا، طلب کاران شرکت از جمله بانک ملی بهدنبال احقاق حقوق خود بخشی از سهام کارخانه را به نام خود واگذار کردند. بانک ملی هم که بخش بزرگی از سهام کارخانه را در اختیار داشت بهدنبال این بود که مدیر لایق و شایستهای را برای اداره کارخانه منصوب کند، ولی باتوجه به عدم توانایی مدیران معرفی شده یکی پس از دیگری از سمت خود استعفا میدادند و کارخانه را به حال خود رها میکردند.
مسؤول خط تولید کارخانه گروه ملی صنعتی فولاد ایران اظهار داشت: بعد از کشوقوسهای فراوانی که برای اداره این کارخانه حیاتی خوزستان به وجود آمد و بانک ملی دیگر دانست که توانایی مدیریت و نصب مدیران متعهد و دلسوز برای این کارخانه را ندارد، دادگستری کل کشور وارد کار شد تا بتواند مشکلات کارخانه فولاد را حلوفصل نماید ولی تا کنون هیچ رویدادی در این زمینه متوجه کارگران این کارخانه نشده است. دادگستری کل کشور باید تصمیمات مهم خود را در راستای احیای این کارخانه مهم و حیاتی در کشور اتخاذ نماید.
وی افزود: در حال حاضر نیز هیچکدام یک از طرفین (خانواده آریا و بانک ملی) حاضر به سرمایهگذاری و احیای این کارخانه مهم و حیاتی استان خوزستان که بیش از ۴۰۰۰ نفر نیروی کار در آن وجود دارد، نیستند. مسؤولان دولتی و نمایندگان نیز علیرغم تماسهای فراوانی که با آنها داشتیم هیچ عکسالعملی را نسبت به موضوع موردنظر از خود نشان ندادند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.