رقابت پژوهش و فناوری پتروشیمی با شرکتهای خارجی رئیس امور تجاریسازی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی تصریح کرد: این شرکت با توجه به توانمندیهای خود در بومیسازی دانش انواع کاتالیستها بهزودی رقیب شرکتهای خارجی خواهد شد. به گزارش مناقصهمزایده، حسین رسولی در پنجاهویکمین نشست رؤسای مجتمعهای پتروشیمی اظهار کرد: با توجه به توان و دانش […]
رقابت پژوهش و فناوری پتروشیمی با شرکتهای خارجی
رئیس امور تجاریسازی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی تصریح کرد: این شرکت با توجه به توانمندیهای خود در بومیسازی دانش انواع کاتالیستها بهزودی رقیب شرکتهای خارجی خواهد شد.
به گزارش مناقصهمزایده، حسین رسولی در پنجاهویکمین نشست رؤسای مجتمعهای پتروشیمی اظهار کرد: با توجه به توان و دانش فنی موجود در این مجموعه، آمادگی کامل داریم تا دانش فنی و کاتالیستهای مورد نیاز در صنعت پتروشیمی ایران را تأمین کنیم.
وی افزود: همکاریهای بسیار خوبی با هلدینگها و مجتمعهای پتروشیمی داریم و بهتازگی نیز توافقهای مهمی با هلدینگ باختر و هلدینگ نفت و گاز پارسیان و شرکتهای تابعه آن داشتیم.
رئیس امور تجاریسازی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی تصریح کرد: با توجه به بومیسازی دانش روز جهان در شرکت پژوهش و فناوری در زمینه انواع کاتالیستها، رقیب شرکتهای خارجی خواهیم شد.
رسولی به فعالیت در زمینه غشا اشاره کرد و گفت: با یک شرکت معتبر ایرانی و یک شرکت آسیایی همکاریهای مؤثری را آغاز کردهایم.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ گروه کاتالیستی پلیمری و غیرپلیمری در صنعت پتروشیمی وجود دارد، ادامه داد: ۳۷ درصد کاتالیستهای مصرفی در صنعت پتروشیمی به حوزه پلیمری اختصاص دارد.
رئیس امور تجاریسازی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با بیان اینکه صدها میلیون دلار در سال میزان مصرف کاتالیست در کشور است، اظهار کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی توان ارائه انواع خدمات در حوزه بهینهسازی و رفع مشکلات فرآیندهای واحدهای تولیدی، ارائه دانش فنی و… را به همه شرکتها دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.