آمار سازی سازمان میراث فرهنگی

بائوج لاهوتی مطرح کرد آمار سازی سازمان میراث فرهنگی نماینده مردم لنگرود در مجلس ضمن انتقاد از دست نیافتن به چشم‌اندازهای حوزه گردشگری، تصریح کرد: می‌گویند ۵ الی ۶ میلیارد دلار درآمد در این حوزه داریم؛ در حالی که درآمد حاصل از حضور سران خارجی را هم جزو درآمدهای گردشگری حساب می‌کند! مهرداد بائوج لاهوتی […]

بائوج لاهوتی مطرح کرد

آمار سازی سازمان میراث فرهنگی

نماینده مردم لنگرود در مجلس ضمن انتقاد از دست نیافتن به چشم‌اندازهای حوزه گردشگری، تصریح کرد: می‌گویند ۵ الی ۶ میلیارد دلار درآمد در این حوزه داریم؛ در حالی که درآمد حاصل از حضور سران خارجی را هم جزو درآمدهای گردشگری حساب می‌کند!

مهرداد بائوج لاهوتی در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به شاخص‌های بین‌المللی حوزه گردشگری و میراث فرهنگی، گفت: براساس معیارهای موجود، کشورمان در ردیف ۱۰ کشور برتر دارای تنوع میراث فرهنگی قرار دارد؛ لذا طبق محاسبه‌ها باید میزان درآمد حوزه گردشگری و میراث فرهنگی نیز متناسب با جایگاه کشورمان در میان ۱۰ کشور برتر دنیا باشد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی افزود: باید ۱۰ درصد درآمد گردشگری دنیا به کشورمان اختصاص یابد اما به دلیل استفاده نامناسب از استعدادهای گردشگری، هم اکنون از ۶۰ کشور دنیا در زمینه میزان درآمد گردشگری عقب هستیم.

وی تصریح کرد: آمارهای ارایه شده در این حوزه نیز درست نیست؛ به عبارتی، عنوان می‌شود ۵ الی ۶ میلیارد دلار درآمد در حوزه گردشگری برای کشورمان حاصل شده در حالی که بخشی از آن مربوط به حضور سران خارجی سایر کشور‌ها و مرتبط با امور کاری است.

میزبانی ایران از ۲۰ میلیون گردشگر در افق ۱۴۰۴

این نماینده مردم در مجلس دهم با تأکید بر این‌که برای احتساب میزان درآمد گردشگری باید براساس معیار‌های استاندارد جهانی و نسبت به انگیزه افراد وارد شده به کشور توجه کرد، ادامه داد: هم اکنون درآمد گردشگری کشورمان کم‌تر از یک میلیارد دلار است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس دهم ضمن اشاره به این‌که برای افزایش درآمد در این عرصه باید برای گردشگران و فعالان این حوزه انگیزه ایجاد شود، گفت: نمی‌توان تلاش‌های نادیده گرفت ولی باید قدم‌های اساسی برای رفع مشکلات و ایجاد رونق در این صنعت جهانی برداشته شود.

لاهوتی صنعت گردشگری را سومین اقتصاد برتر دنیا دانست و افزود: خوشبختانه در افق ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده که کشورمان میزبان ۲۰ میلیون گردشگر باشد تا بتوان به درآمد ۳۰ میلیاردی در این عرصه دست یابیم.

توافق‌های دوطرفه با سایر کشور‌ها برای سهولت تردد گردشگران

وی ضمن اشاره به راهکارهای ایجاد رونق در حوزه گردشگری، بیان کرد: می‌توان براساس توافق‌های دوطرفه با سایر کشورها، موضوع حذف روادید را مطرح کرد تا گردشگران با سهولت بیش‌تری به کشورمان سفر کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: هم اکنون در برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌ها نسبت به حوزه گردشگری و میراث فرهنگی عقب هستیم لذا باید با جدیت بیش‌تری گام‌برداریم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس دهم خاطرنشان کرد: می‌توان درآمد‌های حاصل شده در عرصه گردشگری را جایگزین درآمدهای نفتی برای کشور کرد اما به دلیل برخی تفاوت سلیقه‌ها این مهم محقق نشده است.