معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام ۲۰۰ هزار کیلومتر ژئوفیزیک هوایی در کشور رئیس سازمان زمین شناسی کشور گفت: ۲۰۰ هزار کیلومترمربع تحت مطالعات ژئوفیزیک هوایی قرار گرفته است. علیرضا شهیدی در شورای معادن بوشهر با اشاره به اهمیت صنایعمعدنی در جایگزینی آدرمدهای نفتی، بیان داشت: ۱۰ هزار معدن در کشور ثبتشده که سه […]
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت
انجام ۲۰۰ هزار کیلومتر ژئوفیزیک هوایی در کشور
رئیس سازمان زمین شناسی کشور گفت: ۲۰۰ هزار کیلومترمربع تحت مطالعات ژئوفیزیک هوایی قرار گرفته است.
علیرضا شهیدی در شورای معادن بوشهر با اشاره به اهمیت صنایعمعدنی در جایگزینی آدرمدهای نفتی، بیان داشت: ۱۰ هزار معدن در کشور ثبتشده که سه هزار و ۵۰۰ معدن غیرفعال و ششهزار و ۵۰۰ معدن فعالیت میکند.
معاون وزیر صنعت، معدنوتجارت خاطرنشان کرد: اکنون ذخایر زمینشناسی معادن ایران حدود ۵۵ و ذخیره قطعی آن ۳۰ تا ۳۵ میلیارد تن است.
وی تصریح کرد: در حوزه معدن هر فرصت شغلی بهطور مستقیم برای پنج نفر و غیرمستقیم بیش از ۲۰ نفر اشتغال ایجاد میکند که این مهم نشان از اهمیت معدن در توسعه پایدار، تولید ثروت و اشتغالزایی است.
وی با اشاره به اینکه سازمان زمینشناسی با ژئوفیزیک هوایی به اکتشافات پنهان ورود یافته، افزود: ذخایری که در عمق ۴۰۰ تا ۵۰۰ متر با این روش کشف میشود هم ذخایر بزرگتری هستند و هم اینکه در پایداری بیشتر دارای اهمیت میباشد.
شهیدی تصریح کرد: تاکنون ۹ درصد از مساحت کشور به میزان ۲۰۰ هزار کیلومترمربع تحت مطالعات ژئوفیزیک هوایی قرار گرفته است.
وی افزود: این عملیات در ارتفاع ۴۰ متری و توسط بالگرد صورت میگیرد که در اکتشاف ذخایر پنهان نقش شایانی را ایفا میکند.
معاون وزیر صنعت، معدنوتجارت ادامه داد: با تدابیر پیشبینی شده اطاعات سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به صورت رایگان در اختیار بخش خصوصی قرار میگیرد که این مهم کمک میکند ریسک ناشی از اکتشافات آنها به حداقل برسد.
شهیدی با اشاره به اینکه این اطلاعات ارزشمند و جامع با قرار گرفتن در اختیار استانها میتواند به سرمایهگذاران کمک کند، تصریح کرد: سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور دارای قابلیتهای ویژهای است که از ظرفیت این سازمان میتوان در توسعه پایدار استفاده کرد.
وی با اشاره به تدوین سوژههای زمینشناسی دریایی اظهارداشت: زمینشناسی دریایی از ظرفیت مهم سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور است که در این راستا فعالیتهای مهمی به ویژه در نقاط ساحلی از جمله استان بوشهر در دست تهیه و اجراست.
معاون وزیر صنعت،معدنوتجارت با بیان اینکه ژئوفیزیک دریا از اولویتهای این سازمان زمینشناسی است، تأکید کرد: در این راستا برنامههای مهمی تدوین شده و این استان در حوزه معادن غیرفلزی دارای ظرفیتهای بالقوهای است که این توانمندیها جا برای کارهای بسیاری دارد.
در ادامه این نشست عبدالکریم گراوند، استاندار بوشهر نیز گفت: یکی از ظرفیتهای شاخص استان بوشهر معدن است که در این زمینه کمک میشود تا فعالیتهای این بخش به نحو مطلوبی اجرایی شود.
گراوند افزود: در این زمینه همچنین کارهایی نیز آغاز شده که در دهه فجر بخشی از آنها به بهرهبرداری میرسد.
وی یادآورشد: در استان بوشهر ۱۱۷واحد معدنی فعال وجود دارد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۹٫۳درصد فعالتر شده است.
استاندار بوشهر اظهارداشت: معادن فعال این استان زمینه اشتغال یکهزارو ۱۸۲نفر را فراهم کرده است.
همچنین رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت استان بوشهر نیز گفت: با تدابیر انجام شده ۱۴۴ واحد معدنی غیرفعال این استان به ۱۱۶واحد کاهش یافته است.
سیدحسین حسینی افزود: صدور یک پروانه اکتشاف مواد معدنی در مرحله نهایی است و برای اکتشاف و بهرهبرداری نیز به ترتیب سه گواهی و سه پروانه صادر شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.