مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو خبر داد انعقاد قرارداد با چندین پروژه پژوهشی معدنی مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو خبر داد: درآینده نزدیک ۲۷ پروژه پژوهشی بخش معدن و صنایعمعدنی به قرارداد، تبدیل میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران، غلامرضا ملاطاهری ضمن بیان […]
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو خبر داد
انعقاد قرارداد با چندین پروژه پژوهشی معدنی
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو خبر داد: درآینده نزدیک ۲۷ پروژه پژوهشی بخش معدن و صنایعمعدنی به قرارداد، تبدیل میشود.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران، غلامرضا ملاطاهری ضمن بیان این مطلب، گفت: هدف ما در ایمیدرو، پژوهش برای پژوهش یا تکرار پژوهش نیست. از اینرو، با اعمال یک سیاست جدید، این بخش را «تقاضامحور» کرده و به همه واحدها فراخوان دادهایم تا مشکلات فناورانه و نیازهای پژوهشی خود را اعلام کنند.
وی ادامه داد: تاکنون حدود ۱۵۰ تقاضای پژوهشی از واحدهای صنعتی و معدنی کشور برشمرده شده که در قالب ۲۷پروژه در سامانه ساتع (سامانه عرضه و تقاضای پروژههای پژوهشی) فراخوان شده است. ملاطاهری ادامه داد: این تقاضاها با همکاری مجموعهای از خبرگان صنعت و پژوهش بررسی و پس از دریافت پروپوزال (طرح تحقیق)، وارد مرحله انعقاد قرارداد خواهند شد.
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو تصریح کرد: این سازمان ۶۰۰ دوره عملی و تئوری برای استانهای مختلف در حوزههای تخصصی معادن روباز و زیرزمینی، ایمنی، بهداشت و رانندگی تدافعی در سال ۹۸ برنامهریزی کرده است.
وی افزود: ایمیدرو ضمن بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در سازمان نظام مهندسی معدن و سازمان فنی و حرفهای، از ظرفیت دانشگاهها برای آموزش در حوزههای مذکور استفاده و بهره لازم را میبرد.
ملاطاهری با اشاره به انعقاد تفاهمنامه میان واحدهای تحقیق و پژوهش شرکتهای تابعه و بنگاههای منتخب به عنوان یکی از دستاوردهای ایمیدرو، گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از انجام کارهای موازی و تکراری، تعهد بر آگاهکردن واحدها از نتایج پروژههای پژوهشی و استفاده یکدیگر از نتایج آن و نیز اجرای پروژههای مشترک صورت گرفت.
وی افزود: این اقدام موجب، کاهش هزینهها، اجرای سریعتر پروژههای پژوهشی و در نهایت استفاده عملی از این پژوهشها میشود.
مدیر مرکز آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو خاطرنشان کرد: تاکنون واحدهایی همچون یونیدرو، مرکز هوشمندی، تهیه و تولید، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، ملی فولاد، ذوبآهن، فولاد آذربایجان، فولاد آلیاژی و فولاد خراسان، مس سرچشمه، آلومینیم المهدی، آلومینای ایران، چادرملو، گلگهر، میدکو با ایمیدرو در تحقق اهداف یادشده همگام و متحد شدهاند.
وی افزود: انعقاد تفاهمنامه ایمیدرو با جهاد دانشگاهی برای انتقال فناوری و تکنولوژی و نیز گستردهترکردن حوزه فعالیتهای بهرهوری از دیگر موفقیتهای این سازمان طی مدت اخیر است.
ملاطاهری با اشاره به اینکه در فرآیند جایزه بهرهوری امسال، ۱۲۰ نفر ارزیاب با کل واحدهای معدنی و صنایعمعدنی ارتباط برقرار میکنند، اذعان کرد: در این جایزه، علاوه بر صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی و تولیدکنندگان سیمان و سایر صنایعمعدنی نیز وارد این عرصه شدهاند.
وی ادامه داد: امسال تعریف پروژههای بهبود نیز وارد جایزه شده که نتایج حاصل از اجرای این پروژهها منجر به کاهش هزینهها و افزایش کارایی و اثربخشی میشوند. ضمن آنکه به لحاظ مالی نیز در سطح بنگاه بسیار تأثیرگذار خواهند بود.
***
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.