تخصیص ۴٫۵ میلیون مترمکعب آب به پتروشیمی‌هگمتانه

تخصیص ۴٫۵ میلیون مترمکعب آب به پتروشیمی‌هگمتانه  مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان گفت: مجوز تأمین سالانه سه میلیون مترمکعب آب برای پتروشیمی‌هگمتانه صادر شده است و ۱٫۵ میلیون مترمکعب دیگر نیز از طریق تصفیه پساب فاضلاب شهری همدان تأمین می‌شود. به گزارش ایرنا، منصور ستوده اظهار داشت: در سال ۱۳۶۳ مجوز حفر یک چاه […]

تخصیص ۴٫۵ میلیون مترمکعب آب به پتروشیمی‌هگمتانه

 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان گفت: مجوز تأمین سالانه سه میلیون مترمکعب آب برای پتروشیمی‌هگمتانه صادر شده است و ۱٫۵ میلیون مترمکعب دیگر نیز از طریق تصفیه پساب فاضلاب شهری همدان تأمین می‌شود.

به گزارش ایرنا، منصور ستوده اظهار داشت: در سال ۱۳۶۳ مجوز حفر یک چاه با ظرفیت برداشت ۱۵ لیتر در ثانیه در این منطقه صادر شده بود اما در سال‌های اخیر به دلیل افت آب‌های زیر زمینی تأمین آب مورد نیاز این منطقه به مشکل خورده است.

وی اضافه کرد: با امضای وزیر نیرو، تأمین سه میلیون مترمکعب آب از منابع آبی استان برای این پتروشیمی ‌قطعی شده است و ۱٫۵ میلیون مترمکعب باقی مانده نیز آبان ماه امسال از طریق ایجاد خط انتقال، از تصفیهخانه پساب فاضلاب شهری همدان تأمین می‌شود.

ستوده عنوان کرد: مسؤولان پتروشیمی‌هگمتانه نگران تأمین آب نباشند چرا که با تلاش مسؤولان استان این پتروشیمی‌یک روز هم بدون آب نمی‌ماند.

مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی ‌هگمتانه نیز گفت: این پتروشیمی‌۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عمده کار باقیمانده آن کارهای تعمیراتی و نصب ماشین‌آلات است.

ناصر شمخانی افزود: تمامی‌ماشین‌آلات مورد نیاز این پتروشیمی ‌وارد مجتمع شده و هیچگونه مشکلی در تأمین ماشین‌آلات آن وجود ندارد.

وی اظهار داشت: براساس زمان‌بندی صورت گرفته، پیش راه‌اندازی مجتمع پتروشیمی‌هگمتانه، بهمن ماه امسال صورت می‌گیرد و محصول نهایی آن خرداد ماه ۱۳۹۹ وارد بازار می‌شود.

شمخانی با بیان اینکه سهامداران خصوصی، دولتی و خارجی تاکنون تعهدات خود را عملی کردند و اعتبارات مالی مورد نیاز تأمین شده است، ادامه داد: عمده نگرانی ما در رابطه با تأمین منابع آب مورد نیاز است که مسؤولان استانی قول مساعدت درخصوص تأمین آن را داده اند.

وی بیان کرد: بیش از ۳۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری ارزی و چهار هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ریالی در این مجتمع پتروشیمی ‌صورت گرفته است.

مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی‌ هگمتانه با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۴۵ هزار تن محصولات پی.وی.سی درجه پزشکی در این مجتمع تولید می‌شود، اضافه کرد: خوراک مورد نیاز این مجتمع به میزان سالانه ۴۰ هزار تن، از طریق پتروشیمی‌غدیر، پتروشیمی‌اروند و پتروشیمی ‌بندر امامخمینی‌(ره) تأمین می‌شود.

پتروشیمی ‌هگمتانه در سال ۱۳۸۳ کلنگ‌زنی شد و اتمام این طرح بزرگ با فرازوفرودهای بسیاری مواجه شده که در سال رونق تولید عزم مسؤولان برای راه‌اندازی آن جدی شده است.