اشتراک ایده‌های پلیمری با صاحبان سرمایه

اشتراک ایده‌های پلیمری با صاحبان سرمایه دبیر اجرایی پنجمین همایش ملی پلیمر ایران گفت: پنجمین همایش ملی پلیمر ایران (همپا ۹۸) با همکاری دانشگاه اصفهان و انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران، ۲۸ تا ۳۰ آبان ماه در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، عباس محمدی اظهار کرد: این همایش با توجه به فعالیت‌های […]

اشتراک ایده‌های پلیمری با صاحبان سرمایه

دبیر اجرایی پنجمین همایش ملی پلیمر ایران گفت: پنجمین همایش ملی پلیمر ایران (همپا ۹۸) با همکاری دانشگاه اصفهان و انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران، ۲۸ تا ۳۰ آبان ماه در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، عباس محمدی اظهار کرد: این همایش با توجه به فعالیت‌های گسترده دانشگاه اصفهان در زمینه تحقیقات پلیمری و فعالیت ۴۵۰ واحد تولیدی مرتبط با صنعت پلیمر در استان اصفهان در دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: با توجه به پتانسیل‌های وسیع صنعت پلیمر کشور و ارتباط هرچه ‌بهتر صنعت و دانشگاه، انجمن علوم و مهندسی پلیمر کشور در نظر دارد که از امسال علاوه بر همایش دوسالانه بین‌المللی علوم و تکنولوژی پلیمر (ISPST)، همایش ملی پلیمر ایران (همپا) را نیز به‌صورت یک سال در میان برگزار کند.

دبیر اجرایی پنجمین همایش ملی پلیمر ایران، تصریح کرد: این همایش ملی در بخش‌های ارائه مقالات پژوهشی، کاربردی و فناورانه، نشست‌های تخصصی، بازار ایده و فناوری، ارائه چالش‌های صنایع پلیمری و برپایی نمایشگاه برگزار خواهد شد.

محمدی محوریت‌های علمی‌مقالات را روش‌های نوین تهیه پلیمرها با کاربردهای فناورانه، نانو ساختارها، نانو کامپوزیت‌ها و آمیزه‌های پلیمری، پلیمرهای سبز، پلیمرهای زیست‌تخریب‌پذیر و بازیافت پلیمرها، فرآیندهای پلیمری، بومی‌سازی تولید پلیمرها، مواد اولیه و افزودنی‌های مرتبط معرفی کرد و افزود: تاکنون ۱۳۰ مقاله مرتبط با این محورها به دبیرخانه ارسال شده و از بین آنها ۱۱۰ مقاله موردپذیرش قرارگرفته است. ۳۰ مقاله به‌صورت سخنرانی و ۸۰ مقاله نیز در قالب پوستر در همایش ارائه خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین نشست‌های تخصصی شامل نشست پلی‌اولفین، پی‌وی‌سی/ صنایع بالادستی و پاییندستی، کامپوزیت، چسب و رزین و پلی یوزتان برگزار می‌شود.

محمدی ادامه داد: در بخش بازار ایده و فناوری، صاحبان ایده، ایده پلیمری خود را با صاحبان سرمایه به اشتراک می‌گذارند. در این بخش که تحت نظارت مدیریت امور فناوری دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود، ایده‌پردازان در حضور صندوق‌های سرمایه‌گذاری به تشریح ایده‌های خود می‌پردازند تا در نهایت این همکاری به خلق یک محصول منجر شود.

وی درباره چالش‌های پلیمری، گفت: در بخش چالش‌های پلیمری، شرکت‌ها و صنایع پلیمری چالش‌های خود را به دبیرخانه ارسال و در روز برگزاری به‌صورت پوستر چاپ می‌کنند تا متخصصان حاضر در صورت تمایل بتوانند علاقه خود را برای همکاری اعلام کنند.

وی ضمن ابراز امیدواری از برقراری تعامل دوسویه بین صنعت و دانشگاه، گفت: امید است صنعت پلیمر کشور به‌عنوان یک صنعت با پتانسیل بالا بتواند از چالش‌های موجود با موفقیت عبور کرده و زمینه رونق بیشتر تولید فراهم شود.

نخستین همایش ملی پلیمر، خردادماه سال۶۵ در دانشگاه امیرکبیر و چهارمین دوره آن در آبان‌ماه سال ۷۶ در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ‌ایران برگزار شد. پنجمین دوره این همایش ملی نیز ۲۸ تا ۳۰ آبان‌ماه در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان و فعالان صنعت پلیمر تا هفدهم آبان برای ثبت‌نام و حضور در این رویداد ملی فرصت دارند.