عضو هیأت رییسه مجلس اعضای فراکسیون ولایت به ۲۰۰نفر افزایش خواهند یافت پس از یک دوره استراحت باز هم به مجلس آمد و بر کرسی هیأت رییسه مجلس دهم تکیه زد. از مشکلات مردم میگوید و بر رفع آن تأکید دارد، مشکلاتی از جنس رکود و بیکاری. رنجبرزاده معتقد است رسانه در کنار ۳ قوای […]
عضو هیأت رییسه مجلس
اعضای فراکسیون ولایت به ۲۰۰نفر افزایش خواهند یافت
پس از یک دوره استراحت باز هم به مجلس آمد و بر کرسی هیأت رییسه مجلس دهم تکیه زد. از مشکلات مردم میگوید و بر رفع آن تأکید دارد، مشکلاتی از جنس رکود و بیکاری. رنجبرزاده معتقد است رسانه در کنار ۳ قوای کشور به مثابه یکی از حفرههای قلب جامعه عمل میکنند که بدون آن کشور نمیتواند نفس بکشد و امور به نحو مطلوب پیش نمیرود.
در بخش زیر متن کامل مصاحبه اکبررنجبرزاده، نماینده مردم اسدآباد و عضو هیأت رییسه مجلس دهم با فارس را میخوانید:
* سلامت دستگاهها چگونه محقق میشود، آیا رسانهها در این بخش هم میتوانند دخیل باشند؟
بله قطعا؛ در حقیقت رسانهها باید مسیر را برای سلامت دستگاهها باز کنند و با افکار، ایدهها و مسایلی که خودشان دارند نقاط تاریک جامعه را روشن کنند چرا که روشن شدن نقاط تاریک دستگاههای اجرایی، فساد را کم کرده و سلامت را بالا میبرد و نهایتاً منجر به سرعت بخشیدن به نقشه توسعه کشور در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خواهد شد.
امیدواریم بدون تعارف همه ما در خط انقلاب، نظام و ولیفقیه کار را پیش ببریم. جایگاهی که اکنون ما در دنیا کسب کردیم جایگاه کمی نیست، هرچند در مواردی مشکلات و گرفتاریهایی داریم و معیشت مردم دارای مشکل است، ولی با توجه به عظمت و استقلال و هویتی که کشور پیدا کرده است، ارزش آن را دارد که روی همین مسیر پافشاری کرده و موانع را کنار بگذاریم، باید تحریمها و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم تا انشاا… این کشور را پایگاه جهان اسلام بسازیم.
همه باید بسیج شویم فرمایشات و منویات رهبر معظم انقلاب در راستای تقویت پایههای اقتصادی کشور و اقدام و عمل اقتصاد به مقاومتی را بهکار گیریم. مجلس، دولت و ملت باید دست به دست هم دهند. ما میتوانیم، ما ظرفیت بالایی در بحث نیروی انسانی، هوشیاری ملت ایران و نخبگان این کشور داریم؛ این پازل را میشود تکمیل کرد، فقط باید حوصله بهخرج دهیم و به جای به جان هم افتادن، درگیر شدن و فضاهای نامتناسب، همه همجهت با وحدت گام برداشته و ملت، دولت و مجلس همچنین قوای مختلف نیز باید دست به دست یکدیگر داده و کار را پیش ببرند.
* این پازلی که از آن نام بردید چگونه تکمیل میشود؟ میتوانید مصداقی برای آن بفرمایید؟
همانگونه که تاکنون نقشههای دشمن را نقش بر آب کردیم، انشاا… در ادامه کار برای ساختن یک پایگاه اقتصادی قوی و بومی در کشور تلاش خواهیم کرد.
ما این همه پافشاری کردیم مانند جنگ ۸ ساله و بسیاری از تحریمها، تهدیدها و موضوع انرژی صلحآمیز هستهای؛ علیرغم همه مقاومتهای دشمنان، کار را پیش بردیم. اکنون نیز میتوانیم کار را پیش ببریم که برنامهریزی دقیق، مدیریت جهادی، مشارکت مردم و باورهای مسؤولان و مجلس را میطلبد که در نتیجه آن، رونق تولید داخلی، ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی در عرصههای مختلف، همچنین بهکارگیری مغزهای ایرانی -که از جمله نیازهای مبرم کشور است- ایجاد شود. ما باید به جوان حرمت و عزت داده و در اختیار آنان امکانات قرار دهیم تا به فضل الهی شاهد ترقی و تعالی نظام جمهوری اسلامی در سایه ولایتفقیه باشیم.
* اگر اجازه بدهید به سراغ مباحث تخصصی تر از جمله فراکسیونهای مجلس برویم؛ فراکسیونهای مجلس تا حدودی مشخص و تعداد اعضا تعیین شدهاند. بفرمایید که فراکسیون اکثریت مجلس را کدام فراکسیون تشکیل داده و این فراکسیون چند عضو دارد و اینکه خط و مشی این فراکسیون با توجه به نام آن چه خواهد بود؟
تعداد اعضای فراکسیون ولایت ۱۷۵ نفر است که این تعداد قابل افزایش خواهد بود. چرا که فراکسیون ولایت باز بوده و بسته نیست که میتواند همه دوستانی که در راستای این فراکسیون و اهداف آن میتوانند مؤثر باشند، را در خود جای دهد و پیشبینی میشود به ۲۰۰ نفر هم برسد.
* این عدد کی مشخص میشود؟
این عدد بستگی به رفتار اعضای فراکسیون دارد.
مجلس محل تضارب آرا است. عموماً برخی نمایندگان چارچوب فکریشان شکل گرفته و در یک جریان سیاسی عریض حضور دارند و امکان جابهجایی آنها بسیار کم است ولی بسیاری از دوستان نماینده، هنوز در تصمیماتشان (برای یک جریان سیاسی) خیلی قوی نیستند. اینها ظرف نهایتاً ۳ ماه دیگر ممکن است انتخاب مجددی داشته باشند.
بسیاری از افراد وارد لیست جریان خاصی شدند و این به این معنا نیست که آنها فکرشان این است، مانند لاریجانی. اینکه که او (لاریجانی) را در لیست قراردادند یا خود در لیست قرار گرفت دو مقوله جدا از هم است. بسیاری از نمایندگان هم غیر از فراکسیون ولایتی که اکنون قرار دارند میگویند ما را وارد لیست کردند در صورتی که بنده به شخصه نظر خودم مهم است و قطعاً همان را اعمال میکنم. کما اینکه مجلس هنوز شروع نشده بسیاری از گروههای سیاسی از لیستهای دیگر آمدند به فراکسیون ولایت پیوسته و به زیر چتر این فراکسیون آمدند.
* دلیل این چیست؟
به این دلیل است که آنها حزب ساخته نبودند و خود، جریان اجتماعی را ارتقا دادند. یک جریان سیاسی به دنبال آن برآمده و گفته من حامی این شخص هستم ولی قالب فکری او قبل از ثبتنام و کاندیداتوری طرف سیاسی آن جریان نبوده است، لذا او قالب جریان اجتماعی و فکری خاص خود را داشته و ممکن است یک جریان سیاسی در کنار او قرار گرفته همسو شده باشد و وقتی وارد تصمیمگیری شخصی او میشوند، تصمیم او عوض میشود و به جایگاهی که خود تمایل دارد باز میگردد. لذا پیشبینی من این است که اعضای فراکسیون ولایت به بالای ۲۰۰ نفر هم برسند.
* با توجه به اینکه فراکسیون ولایت اکثریت فراکسیون دهم است، این فراکسیون با چه سازوکارهایی کار خود را ادامه میدهد و آیا برای آن رییس و هیأت رییسه انتخاب میشود و اینکه دارای شورای مرکزی و یا مجمع عمومی خواهد بود یا خیر؟
رنجبرزاده: محور سازوکار تشکیل فراکسیون ولایت تفکر خود لاریجانی بود، لذا تصمیمات آتی همه طبیعتاً با ساختار نگاه وی پیریزی خواهد شد، ولی هنوز نمیدانم این فراکسیون به چه شکلی پیش میرود. به نظر من نباید برای شکلگیری هیأت رییسه فراکسیون و سمت و جریان آن عجله کنیم؛ چراکه شتابزدگی میتواند از همپاشیدگی را هم به دنبال خود داشته باشد، بنابراین صبر و حوصله میتواند به عمق این جریان فکری و سیاسی در مجلس بینجامد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.