لزوم برندسازی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس معاون وزیر تعاون، کار و رفاهاجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای گفت: برندسازی مهارت امروز باید به عنوان یک اصل در کشور شناخته شود و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس پرچمدار این اصل باشد. به گزارش ایرنا، علی اوسطهاشمیدر نشست با مسؤولان پارسجنوبی در عسلویه تصریح […]
لزوم برندسازی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
معاون وزیر تعاون، کار و رفاهاجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای گفت: برندسازی مهارت امروز باید به عنوان یک اصل در کشور شناخته شود و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس پرچمدار این اصل باشد.
به گزارش ایرنا، علی اوسطهاشمیدر نشست با مسؤولان پارسجنوبی در عسلویه تصریح کرد: در زمان حاضر هشت سبک صلاحیت حرفهای در کشور تعریف شده و نهایت آن دکترای حرفهای است که باید این منطقه به عنوان پرچمدار برندسازی در کشور باشد و تنها محدود به صلاحیتهای سطح ۱، ۲ و ۳ نشود.
وی بیان کرد: عسلویه باید به شهرستان کار و مهارت تبدیل شود و بهگونهای باشد که مقامهای ملی کشور نگاه توسعهای در ارتباط با مهارت را بهراحتی در این منطقه لمس کنند.
هاشمی گفت: تنها نباید به ارزش اقتصادی شهرستان عسلویه توجه شود بلکه باید وزن اجتماعی با توانمندی مهارت ارتقاء یابد تا زمینه رونق این منطقه بیشازپیش فراهم شود.
هاشمی تأکید کرد: نباید به تربیت نیروی ماهر برای ۱۵ پالایشگاه موجود قانع شویم بلکه باید با پرورش نیروی ماهر بتوانیم جابهجایی نیرو و تولید سرمایه داشته باشیم.
رئیس سازمان فنی و حرفهای گفت: توجه به کارهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی بهعنوان پیوست پروژههای مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: این مایه تأسف است که همیشه به پیشرفت فکر میکنیم و نگاهمان به کارهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی به عنوان پیوستهای یک پروژه عظیم ضعیف است.
هاشمی تأکید کرد: بخشینگری صرف از زاویه دید وزارت نفت و اقتصاد در حق این همه دستاورد و خدمات پارسجنوبی جفاست.
وی ادامه داد: ظرفیت پارسجنوبی بسیار مهم است که از اقصینقاط کشور در آن حضور و فعالیت دارند و حضور این نیروها نقشی مهم در ترویج این دستاوردها دارند.
هاشمی افزود: یکهزار و ۱۷۳ شهرستان و ۷۳ درصد روستاهای کشور به برکت پارسجنوبی از گاز برخوردار و اسباب راحتی در جامعه فراهم شده که باید این دستاورد برندسازی شود.
وی اظهار داشت: در کنار این همه توسعه باید به ایمنی و مهارت بهعنوان دو بال صیانت از سرمایه در حین کار توجه شود تا خسارتی به این همه تأسیسات وارد نشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: تولید عنوان در جامعه بسیار است به گونهای که امروز در جامعه به کسی اگر کمتر از عنوان دکتر بگوییم در رسته اداری به آن شخص برمیخورد این درحالی است که این امر ارزش یک انسان با مهارت را کمرنگ میکند.
وی افزود: این فرهنگ تا جایی پیشرفته که اگر فرزندمان به تحصیلات عالی دست نیابد به این معنی است که نتوانسته با شأن انسانی پیشرفت و کسب رتبه کند.
هاشمی اضافه کرد: منزلت در مهارت نسبت به نظام کارمندی و سایر عنوانهای دیگر و مدرکگراییها بسیار والا و باارزش است همچنین ارزش آن در حوزه تولید و اقتصاد نسبت به نیروی غیرماهر جایگاهی بسیار مهم دارد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: در توانمندی پارسجنوبی باید به ساختارهای مهارت نیروی انسانی توجه شود و در کنار صادرات محصول باید صادرات نیروی انسانی فنی و خدماتی توانمند نیز مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور درباره اینکه ۹۴ درصد کارکنان مجتمع گازی پارسجنوبی به صورت شرکتی و پیمانکاری جذب میشود، گفت: الزام است که همه نیروهای این مجتمع گواهی مهارت داشته و باید از شرکتهایی پذیرفته شوند که دارای گواهینامه مهارت منطبق با ایزو ۲۰۰۸ باشند.
وی تأکید کرد: همه شرکتهای پارسجنوبی با توجه به حساسیت کاری آنها باید مهارتی و تخصصی باشند هر شرکتی نمیتواند بدون مهارت در این منطقه فعالیت کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.