افتتاح چهارمین کارخانه تولید شمش آلومینیم تا پایان سال

رئیس سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت فارس خبر داد افتتاح چهارمین کارخانه تولید شمش آلومینیم تا پایان سال رئیس سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت استان فارس با بیان اینکه مجتمع آلومینیم لامرد به عنوان مدرن‌ترین در خاورمیانه و چهارمین کارخانه تولید شمش آلومینیم کشوراست، گفت: اکنون در فاز اول، با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد همراه است و تا پایان امسال آماده […]

رئیس سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت فارس خبر داد

افتتاح چهارمین کارخانه تولید شمش آلومینیم تا پایان سال

رئیس سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت استان فارس با بیان اینکه مجتمع آلومینیم لامرد به عنوان مدرن‌ترین در خاورمیانه و چهارمین کارخانه تولید شمش آلومینیم کشوراست، گفت: اکنون در فاز اول، با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد همراه است و تا پایان امسال آماده افتتاح خواهد شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، حمیدرضا ایزدی با بیان اینکه این پروژه زنجیره تأمین صنایع پاییندستی و کامل شدن چرخه فعالیت‌های صنعتی را در زمینه تولیدات آلومینیمی ‌به دنبال دارد، افزود: این مجتمع در منطقه ویژه صنایع انرژی بر شهرستان لامرد با میزان سرمایه‌گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد ریال و اشتغال یکهزار و ۲۰۰ نفر با مشارکت ۴۹ درصدی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع‌معدنی ایران و ۵۱ درصدی شرکت سرمایه‌گذاری غدیر در مراحل پایانی احداث است.

وی با یادآوری اینکه با بهره‌برداری کامل مجتمع آلومینیم لامرد، رتبه و جایگاه ایران در زمینه تولید این محصول در جهان ارتقاء می‌یابد، اضافه کرد: این کارخانه به عنوان یکی از عوامل توسعه فعالیت‌های اقتصادی بسیاری از صنایع کشور محسوب می‌شود که در فاز نخست برای تولید سالیانه ٣٠٠ هزار تن شمش آلومینیم طراحی شده است و با تکمیل فازهای نهایی به ظرفیت یک میلیون تن در سال می‌رسد.

این مقام مسؤول همچنین در حاشیه بازدید از طرح‌های صنعتی در شهرستان فیروزآباد نیز گفت: راه‌اندازی کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد، کشور را نه‌تنها از واردات این محصول بی‌نیاز می‌کند، بلکه زمینه صادرات این محصول را فراهم خواهد کرد.

ایزدی با اشاره به اینکه این کارخانه به عنوان بزرگ‌ترین واحد تولید کربنات سدیم کشور از پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد برخوردار است، گفت: این کارخانه با ظرفیت نهایی تولید ۶۰۰ هزارتن کربنات سدیم سبک و سنگین با سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال یک هزار نفر در زمینی به وسعت ۲۸۰ هکتار در حال اجراست.

رئیس سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت فارس با بیان اینکه این پروژه در هر روز نیاز به یک هزار تن نمک و یک هزار تن آهک دارد، اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح، تولید ۶۰۰ هزار تن کربنات سدیم پیش‌بینی شده است که با ورود محصولات آن به بازار، نیاز مصرفی کشور تأمین و زمینه صادرات کربنات سدیم فراهم می‌شود.

ایزدی یادآور شد: بیشترین مصرف کربنات سدیم در صنایع شیشه‌سازی، بلور، صنایع بهداشتی و شوینده، آرایشی، بهداشتی و صنایع نساجی و دباغی، صنایع غذایی، صنایع کاغذ و صنایع شیمیایی است.