بهرهبرداری از اولین نیروگاه برق آبی با روش سرمایهگذاری B.O.O بهرهبرداری از اولین نیروگاه برق آبی با روش سرمایهگذاری B.O.O توسط بخشخصوصی آغاز شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، در آیین بهرهبرداری از نیروگاههای برقآبی مسیر خط انتقال آب شرب ساری و زیستمحیطی سد شهیدرجایی حاج رسولیها، مدیر عامل شرکت مدیریت منابع […]
بهرهبرداری از اولین نیروگاه برق آبی با روش سرمایهگذاری B.O.O
بهرهبرداری از اولین نیروگاه برق آبی با روش سرمایهگذاری B.O.O توسط بخشخصوصی آغاز شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، در آیین بهرهبرداری از نیروگاههای برقآبی مسیر خط انتقال آب شرب ساری و زیستمحیطی سد شهیدرجایی حاج رسولیها، مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اهمیت نیروگاههای برقآبی به ظرفیتهای نیروگاههای برقآبی در استان مازندران اشاره کرد و گفت: باید از این ظرفیتها به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی با اشاره به شروع خوب شرکت آب منطقهای مازندران در احداث این نیروگاهها و ضرورت بهرهگیری از تجربه و توان بخشخصوصی برای پیشبرد این هدف گفت: تلاش کردیم مشکلات قانونی پیشرو سرمایهگذاران در این بخش را برطرف کنیم و فرآیند آن را تسهیل بخشیم به گونهای که هرماه به جای بحث تخصیص، یک مجوز گذر حجمی آب صادر میکنیم.
حاجرسولیها افزود: در بین نیروگاههای تجدیدپذیر نیروگاههای برقآبی با توجه به نرخ تضمینی تعیینشده از توجیه بسیار بالایی برخوردار هستند لذا از همه سرمایهگذاران دعوت میکنیم در این کار مهم مشارکت نمایند.
وی یکی از بحثهای مهم استان مازندران را بحث احداث سدها دانست و گفت: باید تلاش کنیم مطالعات طرحهای سدسازی تکمیل و اجرای آنها شروع شود و طرحهای نیمهتمام نیز تکمیل شود.
حاجرسولیها با اشاره به عقبماندگی استان در بحث توسعه منابع آب، احداث سد زارمرود را برای بخش مرکزی و شرق استان ضروری برشمرد و گفت: برای ادامه مدول دوم تصفیهخانه نیازمندیم سد زارمرود هرچه سریعتر اجرایی گردد.
مدیر آب کشور موضوع مهندسی رودخانه را یکی از دغدغههای آب کشور دانست و تصریح کرد: باتوجه به رخداد سیل؛ امروز فهم مشترکی برای اقدامات مهندسی رودخانه ایجاد شده و باید ضمن تأمین اعتبار مورد نیاز مسائل رودخانه را نیز حلوفصل کنیم.
وی در پایان با توجه به نگرانی مردم و نمایندگان استان مازندران در بحث انتقال آب تأکید کرد: وزارت نیرو بر انجام کار کارشناسی تأکید دارد و اطمینان میدهد تا زمانی که مطالعات طرح تکمیل نشود و مباحث کارشناسی آن روشن نگردد قطعاً هیچ اقدام عملی را شروع نخواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.